Galatasaray, Amrabat, Bruma ve Riera'yı Kap'a Bildirdi

Galatasaray, Amrabat'ın Malaga'ya, Bruma'nın Gaziantepspor'a ve Riera ise sözleşme feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Plartformu'na (KAP) bildirdi.


Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Plartformu'na (KAP) yaptığı açıklamalar şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Profesyonel futbolcularımızdan Armindo Tue Na Bagna Bruma'nın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Gaziantepspor Kulübü' geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Profesyonel futbolcularımızdan Noureddine Amrabat'ın 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar Malaga Club de Futbol S.A.D'a geçici transferi konusunda 300.000 Euro bedelle anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bu sezon içerisindeki sabit transfer ücretleri Şirketimiz tarafından ödenecektir."

Kaynak: İHA