Akhisar’da İlk Kez Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Akhisar Master Cup I Masa Tenis Turnuvası 148 yarışmacının katılımı ile spor salonunda yapıldı.


Turnuvayla ilgili organizasyon komitesinde görevli Şafak Karayetimkomite adına açıklamada bulundu 'Karayetim “İlçemizde ilk kez organize ettiğimiz bu turnuvada ev sahipliğini en iyi şekilde yapmaya çalıştık.Turnuvanın düşünce aşamasından konuklarımızı yolcu edene kadar bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen belediye başkanı Sayın Salih Hızlı,başkan yardımcısı Ömer İşçi,Latif Çakmak’a turnuvanın hayata geçmesi aşamasında büyük fedakarlık gösteren organizasyon komitesindeki ve Belediye Halkla ilişkiler birimi çalışanları Masa Tenisi Federasyonu il temsilcisi Faruk Pınar İl hakemleri, gönüllü yardım ve desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımız İlçemiz, belde ve köylerinden bu spora gönül veren 7’den 77’ye tüm Akhisarlı’lara Organizasyonumuza ilgi gösteren İzmir Veteran Masa tenisi takımı, Bursa,Muğla,Salihli,Turgutlu Manisa’dan iştirak eden dostlarımıza ayrıca Muğla’dan katılıp turnuvamıza renk katan sayın Coşkun Sönmez ve geleceğin büyük raketi Emir Baha Sönmez’e şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Turnuvaya 174 resmi başvuru yapıldı ve 9 masada 148 kişi maç yaptı.dörder kişilik 37 gurup ta oynanan maçlar sonrası 74 kişi final guruplarına kaldı.Kura çekimiyle belirlenen maçlarda 37 kişi final guruplarına devam ederken Conculotion gurubuna devam etti.Eleme usulü yapılan maçlarda sonunda sıralamalar oluştu.

Akhisar spor salonunda 9 ayrı masada saat 09 00 da başlayan 1. Master Cup Masa Tenisi turnuvasısaat 21.00 de Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın dereceye girenlere kupalarını ve hediyelerini vermesi ile sona erdi. Turnuvaya katılan her sporcuya da ayrıca katılım sertifikası, turnuva tişörtü,turnuva logosu olan hediyelik zeytinyağı şişesi verildi.

Final grubunda birinci Ahmet Bitirmiş (İzmir), ikinci Ahmet Ark (İzmir), Üçüncü Temel Gökkaya (İzmir), dördüncü Cihan Yılmaz (İzmir), beşinci Muzaffer Yıldırım (Salihli), altıncı Semur Atasoy (Manisa), yedinci Arslan Külünk (İzmir) ve sekizinci Kemal Demir (Bursa) oldu.

Consulationgrubunda birinci Yeşim Akdeniz (İzmir), ikinci Faruk Pınar (Turgutlu), üçüncü Emir Baha Sönmez (Muğla), dördüncü Barış Özek (İzmir), beşinci Ahmet Arda (Balçova), altıncı Anıl Taşdelen (Akhisar), yedinci Raşit Ercan (Manisa) ve sekizinci Mesut Taşatar (Akhisar) oldu.

Kaynak: İHA