Ahmet Kavalcı: Devre arası transfer zor

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a verdiği röportajda Beşiktaş’ın neden transfer yapmadığına yönelik soruları yanıtladı. ‘Devre arası transfer zor’

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı 'Beyaz Futbol' isimli programın muhabiri Devrim Zengi'ye verdiği röportajda devre arası transferin zor olduğunu fakat transfer yapılacağını ifade etti.

Ahmet Kavalcı, Beşiktaş Kulübünün transfer bilmecesi ile ilgili yaptığı röportajda şunları konuştu:

‘Kötü oynadık'
Bugün iyi oynamadık. Bilhassa ilk yarı hiç iyi oynayamadık ama ikinci yarı biraz toparladık. Ben tabi bu işin teknik kısmını fazla konuşacak değilim. Ben buradan başka bir şey söylüyorum yine. Beşiktaş kaptanımız Necip kaptanlık pazı bandını kolundan çıkartarak Trabzonspor'dan aldığımız Kaleci Tolga'ya verdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisine bir şey söylenmeden bunu yaptı.

‘Daha ligin başı'
Tabiî ki daha ikinci yarı yeni başladı. Çok maçlar kaybedilecek kazanılacak. Biz yolumuza devam edeceğiz.

‘Devre arası transfer zor'
İkinci yarıda transfer etmek zordur. Ama biz Beşiktaş Kulübü olarak transfer etmeyi düşünüyoruz edeceğiz. En iyisini bulmaya çalışıyoruz. Transfer etmek için transfer yapmayacağız. 5 Şubat'a kadar transfer etme zamanı vardır onu bekleyeceğiz.