Ünyespor’da İşler Yolunda

Transfer sorununu son dakikada çözüme kavuşturan Ünyespor, deplasmanda yapacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı için bu şehre gitti.


Teknik direktör Mehmet Gönülaçar, Erzurum’a kazanmaya gittiklerini ve 3 puanı alan taraf olacaklarını belirtti.


Ünyespor pazar günü oynayacağı Erzurumspor maçının son antrenmanını Ünye Şehir Stadı’nda yaparak tamamladı. Bu sabah karayolu ile maçın oynanacağı Erzurum’a hareket eden Ünyespor’da teknik direktör Mehmet Gönülaçar, transfer sorunun çözüldüğünü ve takıma yeni katılan oyuncuların Erzurum maçında oynayabileceklerini söyledi.

Transfer tahtasının açıldığının belirten Gönülaçar, “Bu süreçte takıma destek veren öncelikle sayın kulüp başkanım Ömer Zorlu’ya ve Sayın Kaymakamımız Mustafa Demir beye çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle de sayın kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. ‘Bir evim var. Satayım, Ünyespor’a vereyim’ demiş. İnşallah Erzurumspor maçı dönüşü kendisiyle tanışacağım ve bizzat teşekkür edeceğim. Transfer tahtamız açıldı. Şu anda üç oyuncumuzun sakatlığı var. Sakat oyuncularımızın haricinde bir sorunumuz yok. Biz Erzurum’a kazanmaya gidiyoruz. İnşallah 3 puanla döneceğiz, taraftarımız bizi beklesin iyi bir takım geliyor” dedi

12 İSİMLE ANLAŞILDI
Erzurum maçının eksikleri görme açısından önemli olduğuna vurgu yapan Gönülaçar, “Erzurumspor maçıyla eksiklerimizi göreceğiz. 3 Şubat’a kadar eksik gördüğümüz bölgelere transferler yapacağız. O yönden bu maç bize ayna olacak. İyi bir takım kurup başarılı sonuçlar almaya başlayınca da taraftar desteği artacaktır. Şu ana kadar transferde anlaştığımız isimler ise Maltepespor’dan Muhammet Ali Yenilmez, Gölcükspor’dan Orhan Pamukçu, Adıyamanspor’dan Murat Kürüm, Kırıkhanspor’dan Ömer Altınay ve Seyfettin Ural, Artvinspordan Miktat Uzun, Etimesgut Şekerspor’dan Fatih Mazlum, Elazığ Belediyespor’dan Mehmet Akif, Kızılcabölükspor’dan Ahmet Kılıçarslan,Üsküdar Anadoluspor’dan Ömer İnan ve Maltepespor’dan Kaleci İsmail Çiçek” diye konuştu.

Kaynak: İHA