Beşiktaş Lodeiro'yu borsaya bildirdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Uruguaylı Milli futbolcu hakkında KAP'a açıklama yaptı.

Beşiktaş kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nicolas Lodeiro'nun kiralanması için kulübü Botafogo ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

25 yaşındaki hücuma dönük ortasaha futbolcusu, çalım atmadaki yeteneği, hızı, top kabiliyeti ve dripling kabiliyetiyle dikkat çekiyor.

İki ayağını da etkili bir şekilde kullanabilen solak futbolcu, frikiklerdeki tehlikeli vuruşlarıyla da oldukça beğeni kazanmış bir isim.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ LODEIRO'DAN İLGİNÇ BİR GOL!

2009-2010 sezonu devre arasında Avrupa'ya gelen ve Ajax'a transfer olan Lodeiro, 2010 Dünya Kupası'nda Uruguay Milli takım formasıyla boy göstermiş ancak turnuvada yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

2010-2011 sezonunu hiç maç yapamadan geçirmek zorunda olan Uruguaylı futbolcu, 2011-2012 sezonunda ise 20 resmi maçta forma giyip 3 gol atıp 7 asist yaparken, Hollanda Eredivisie şampiyonluğu yaşamıştı.

2012 yazında Brezilya temsilcisi Botafogo ile 4 yıllık sözleşme imzalayan ortasaha futbolcusu, 59 resmi maçta görev alırken, 17 kez fileleri havalandırdı ve 12 de asist yaptı.

1.73m boyundaki Lodeiro, Uruguay A Milli takım formasını ise 24 defa terletip 3 gol kaydetti.