Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nde Mağlubiyet Üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Bergama Belediyespor'a 1-0 yenilen Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, Bergama Belediyespor karşılaşmasından mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Başaran, Bergama Belediyespor karşısınnda istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirterek, "Bu karşılaşmada yeni transferlerimiz ile oynamayı düşündük. Futbolcular hemen uyum sorununu aşamadılar. İlk yarıda silik, ikinci yarıda ise başarılı futbol ortaya koyduk. İlk yarıda kalemizde gördüğümüz talihsiz bir gol moralimizi bozdu. Bu dakikadan sonra oyuna yeterince ağırlığımızı koyamadık ve ilk yarı bu skor ile sona erdi" dedi.

İkinci yarıya daha derli toplu çıktıklarını anlatan Başaran, "Oyunun kontrolünü tamamen elimize aldık. Bu yarıda skor avantajını elinde bulunduran Bergama Belediyespor kalesinde gol görmemek için kendi sahasına kapandı. Karşılıklı iki kırmızı kartın ardından baskılı oyunumuzu sürdürdük fakat bir türlü aradığımız golü bulamadık. Baskılarımız sonuca yansımayınca sahadan mağlup ayrılan taraf olduk" diye konuştu.

Bir mağlubiyetle her şeyin bitmeyeceğini ifade eden Başaran, "Neticede 3 puan kaybettik fakat ligi kaybetmedik. Artık bu maçı unutup önümüzdeki karşılaşmaya hazırlanacağız. Futbolcularımızın moral seviyesini üst bantta tutmaya çalışıp hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA