Kartal bombayı patlatıyor!

Ronaldinho rüyasından mutsuz uyanan Siyah-Beyazlılar, Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt ile el sıkıştı.

Ve Beşiktaş, ara transferin ilk bombasını patlatmak üzere... Ronaldinho rüyasından mutsuz uyanan Siyah-Beyazlılar, Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt ile el sıkıştı.

Sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Alman oyuncu için Werder Bremen kulübü 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Ancak Beşiktaşlı yöneticiler 1 milyon Euro'luk teklif sundu ve istediğini aldı.
Oyuncunun da yıllık 1.5 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği ifade edildi. Eşinin Türk olması da Hunt'un Beşiktaş'ı seçmesinde önemli bir rol oynadığı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ'A ALMAN YARIYOR

Beşiktaş'ın transferinde sona yaklaştığı 28 yaşındaki Alman oyuncu; ofansif orta saha, kanatlar ve gerekirse forvet hattında görev alabiliyor. Kısacası hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Hunt, Bundesliga'da oynadığı 201 karşılaşmada 42 gol kaydetti.

Bugüne kadar Beşiktaş'a transfer olan her Alman oyuncudan üst seviyede verim alan Siyah-Beyazlılar'ın bu durumu da göze alarak Hunt transferini bitirmek istedikleri öğrenildi.
Hatırlanacağı üzere Stefan Kuntz, Markus Münch, Roberto Hilbert ve Fabian Ernst gibi isimler takıma maksimum fayda sağlamıştı.