Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Sportif Direktörü Türkoğlu Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü'nün sportif direktörü Fethi Türkoğlu, "Kalitemizden ödün vermeyip, rakibimizi evine eli boş göndermek istiyoruz" dedi.

Türkoğlu, devre arası kampında takımlarının lige iyi hazırlandığını, kadrolarını beş yeni futbolcu ilave ederek zenginleştirdiklerini belirtti.

Ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladıklarını dile getiren Türkoğlu, "Lider Ümraniyespor ile aramızda 4 puan fark var. Bu farkı kapatmak için mücadeleden yılmayacağız. Bu hafta sahamızda Bergama Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Bugüne kadar hiçbir maçımıza rakiplerimizi küçümseyerek çıkmadık, çıkmayacağız da. Bergama Belediyespor da diğer rakiplerimiz gibi ciddiyet ile baktığımız bir ekip. Her takım sahaya puan ya da puanlar almak için çıkar. Mutlaka Bergama Belediyespor da evine puan ya da puanlarla dönmek isteyecektir. Biz kalitemizden ödün vermeyip, rakibimizi evine eli boş göndermek istiyoruz" diye konuştu.

Taraftarlarının desteğini her zaman olduğu gibi bu karşılaşmada da yanlarında görmek istediklerini kaydeden Türkoğlu, bilet fiyatlarında yaptıkları indirimlerle tribünlerin dolacağını, kazananın Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olacağını sözlerine ekledi
Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde, bu karşılaşma öncesi sakatlıkları devam eden Zekeriya Denizer, Barış Gök ve Hayrullah Çelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: AA