Emirgazi Belediyespor Şampiyon

Konya 1. Amatör Küme A Grubu'nda şampiyon olarak tarihinde ilk defa Konya Süper Amatör Ligi'ne yükselen yeni Emirgazi Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Hafta sonu kendi sahasında Havzanspor'u 2-1 yenerek şampiyon olan Y.Emirgazi Belediyespor maç sonunda futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.
Şampiyonluğu hak ettiklerini söyleyen Takım antrenörü Şerafettin Denli, "6 yıl önce kurulan takımımızın ilçe gençlerine spor yaptırmayı ve kötü alışkanlıklardan alıkoymayı hedeflemiştir. Futbola düşkün olan halkımızı spor sahalarına çekmeyi başardık. Elde ettiğimiz başarı bizleri ve Emirgazililer sevince boğmuştur" dedi.

Ligde zor maçlar oynadıklarını söyleyen Antrenör Denli, "Takım olarak iyi bir seri yakaladık. İkinci yarıdaki 5 maçımızı da kazanmasını bildik. Pazar günü zor ve stresli bir karşılaşma oynadık. Kazanmasını bilerek tarihimizde ilk defa süper grupta mücadele etme hakkını elde ettik. İlk maçtan son maça kadar yönetim, taraftar ve sporcu kenetlendik ve takı olmayı başararak şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Başarıda emeği geçen başta belediye başkanımız Ali Rıza Koçak olmak üzere, destek veren herkese armağan ediyoruz. Amacımız süper grupta kalıcı olmak" diye konuştu.

Emirgazili taraftarlar, şampiyonluğu şehir içinde konvoy yaparak kutladı.

Kaynak: AA