Amatör Küme Derbisinden Beraberlik Çıktı

1. Amatör küme A grubunun lideri Gültepespor ile ikinci sırada yer alan İncesu Belediyespor'un mücadelesi, 2-2 beraberlikle sonuçlandı.


Süper amatör kümeye yükselmeyi hak eden iki takım Yavuz Özkan Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşma, Gültepespor’dan Fatih Tekin ve Ahmet Duman'ın, İncesu Belediyespor’dan ise Ali İğde ve Mehmet Akbuğa'nın attığı gollerle berabere tamamlandı.

İncesu Belediyespor Onursal Başkanı ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, maç öncesi futbolculara başarılar dilemek üzere Yavuz Özkan Stadı'na geldi. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol maç öncesi yaptığı açıklamada, 1925 yılında İncesu Belediyesinin almış olduğu kararla kurulan futbol takımının bugüne kadar geldiğini, son dönemde başarılı bir performans sergilediklerini ve süper amatör kümeye yükselmeye hak kazandıklarını söyledi.

Karayol, İkinci başkan Hasan Çiftçi’ye ve Genel Antrenör Ali Erhan Keleşoğlu'na ve futbolculara, başarılarından dolayı teşekkür etti.

Genel Antrenör Ali Erhan Keleşoğlu, İkinci Başkan Hasan Çiftçi ile Takım Kaptanı ve Teknik Direktör Ali İğde ise desteklerini esirgemeyen İncesu Belediye Başkanına teşekkür etti.

Kaynak: İHA