'Bu sezon ağladığım zamanlar oldu'

Mustafa Reşit Akçay, Antalya kampında yerel medyanın sorularını yanıtladı. Çarpıcı ifadeler kullanan Akçay, "Duygusalım ve bu sezon ağladığım zamanlar oldu" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, yerel gazete ve internet sitelerine samimi açıklamalarda bulundu.

Duygusal bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan bordo-mavili çalıştırıcı, "Teknik adamlar bu kadar duygusal olmaz ama ben öyleyim. Yeri geldiğinde de ağlarım. Kimin ne düşündüğü çok umrumda değil. Bu sezon da ağladığım oldu. Her hangi bir maçla ilgili değil. Karşılaşma öncesindeki ağır eleştirilerden sonra bir maçı kazanırsınız ve bunu gözyaşına dönüştürürsünüz" dedi.

Bir Trabzonlu olarak camiaya hizmetettiğini söyleyen Mustafa Reşit Akçay, "Saf bir Trabzonsporlu olarak hiç bir maddi menfaat beklemeden görev aldım. Bundan başka Trabzonspor yok. Kaybolursam ne olur? Gider pazarda limon satarım, elma satarım. Ben kompleksiz bir adamım. 55 yaşına kadar param ve arabam olmadan yaşadım. Bundan sonra da yaşarım" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa'dan yeni transfer ettikleri Şahin Aygüneş'e de değinen Akçay, "Mevki olarak almamız gereken uygun bir oyuncu. Şahin, gelecek vadediyor. Bu bir kulüp yatırımıdır. Takıma rekabet getireceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.