Salih'e vazgeçilmez teklif!

Daum, Batalla'nın yerine düşündüğü Salih Uçan'a forma garantisi verdi. Tecrübeli hoca, “Gelirsen yerin hazır, ilk 11'in vazgeçilmezi olursun” dedi.

Bursaspor’un transfer listesindeki bir numaralı isimlerden Salih Uçan’a Daum garantisi.

Alman teknik adam Fenerbahçe’den kiralamak istediği genç oyuncuya mesaj gönderdi, “Gelirsen forman hazır. İlk 11’in vazgeçilmezi olursun” dedi. Yeşil-Beyazlı takımda Batalla’nın ayrılmasının ardından 10 numara mevkii için Sarı-Lacivertliler’in genç yıldızını düşünen Daum, yönetime bu konuda ısrarını sürdürüyor.

Timsah’ın idarecileri Salih için en kısa zamanda Fenerbahçe’nin kapısını bir kez daha çalacak. Ersun Yanal’ın vereceği karar doğrultusunda transfer konusu netleşecek. Süper Lig’de bu sezon yalnızca 7 maçta şans bulan genç oyuncu için verilen bu garanti, Fenerbahçe cephesini de ikna etmek adına önemli etken.

Zira geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen 19 yaşındaki futbolcunun oynayarak kendisini geliştirmesi arzu ediliyor. Ancak özellikle alternatifli orta sahaya sahip olan Fenerbahçe’de bu durum pek mümkün görünmüyor.

Cenk’e 1.5 milyon Euro

Cenk Tosun için de Gaziantep’le pazarlıklar sürüyor. Güneydoğu ekibi genç golcünün fiyatında 1.75 milyon Euro’ya kadar düştü. Bursalı idareciler oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını koz olarak kullanıyor. Bu transferi 1 milyon Euro’ya bitirmek isteyen Timsah, fiyatı indirmek için tüm şartları zorluyor. Cenk’in de Yeşil-Beyazlı takıma sıcak baktığı konuşuluyor.

Lawal da listede

Bursaspor’da gündeme sürpriz bir oyuncu daha geldi: Raheem Lawal... 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun Mersin İdmanyurdu’ndaki sözleşmesini tek taraflı feshetmesi Timsah’ı harekete geçirdi. Bu gelişme sonrası Kallström’ün transferinden vazgeçen yönetimin yeni gözdesi Lawal oldu.