'F.Bahçe'nin Totti'si ol'

Ersun Yanal, Salih ve Alper'e 'Sıkın dişinizi' dedi

Ne ligin ilk yarısında atılan 8 puanlık fark, ne rakiplerin iç bünyesinde yaşadığı kadro sorunları. Hiçbiri F.Bahçe’nin umurunda değil. Onlar sanki lig yeni başlıyormuş havasında ve ciddiyetinde.

Ersun Yanal, Antalya Belek kampında her fırsatta futbolcularına “Sıfırdan başlıyormuş gibi çalışacağız” derken her futbolcusuyla ayrı ayrı ilgileniyor. Ancak iki isim var ki, Ersun hocanın onlara yaklaşımı bir başka. O ikili, genç Salih Uçan ile Alper Potuk...

Her fırsatta onları yanına alıp gençlikleri ve yeteneklerine vurgu yapan Teknik Direktör Ersun Yanal “Siz Fenerbahçe’nin geleceğisiniz” dedi ve şöyle devam etti:

AVRUPA’YA KADAR YOLU VAR!

“Bir bakıma Fenerbahçe’nin geleceği sizlerin elinde. Elbette sürekli oynama fırsatınız olmuyor ancak dişinizi sıkın. Bunun ikinci yarısı var, önümüzdeki senesi var, Avrupa’sı var, sonrası var. Terinizi yalnız futbolcu olarak akıtmanız da yetmez. Entellektüel olmanız lazım. Bu nedenle bol bol okuyun, gazeteleri takip edin, her fırsatta kitap okuyun. Mutlaka lisan öğrenin. Bunlar önemli.”

BİR ÖĞÜT DE HASAN ALİ’YE

Alper ve Salih’in yanı sıra Hasan Ali’yi de sık sık yanına alıp benzer nasihatlarda bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü Yanal, ayrıca üç futbolcusuna okumaları için kişisel gelişim kitapları da dağıttı. Ersun hoca, genç oyuncularına şu örneği de verdi: “Bakın Maldini’ye, Gerrard’a, Totti’ye. Hepsi takımlarında uzun yıllar görev yapıp hem saha içi hem de saha dışında, başarıları ve örnek davranışlarıyla idol oldular. Sizler de F.Bahçe’nin Totti’si, Gerrard’ı, Maldini’si olmalısınız.”

BAŞKAN GELİYOR

F.Bahçe Yönetimi tam kadro kampa katılıyor! Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin bugün 21.10 uçağı ile Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan hareket ederek Antalya’ya gideceği belirtildi.