Tsyd Ankara Şubesi Basketbol Turnuvası Başlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen basketbol turnuvası, 10-12 Eylül'de Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü Spor Salonu’nda yapılacak.

TSYD Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen ve Türk Telekom Spor Kulübü, Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü, Olin Edirne Spor Kulübü ve Trabzonspor Kulübü takımları arasında yapılacak turnuvanın tanıtım toplantısına, kulüp temsilcileri katıldı.

Olin Edirne temsilcisinin katılamadığı toplantıya, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü Genel Menajeri Boray Dai ve Türk Telekom Spor Kulübü Genel Sekreteri Batuhan Akyalçın katıldı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Gökhan Akengin, tüm takımlara başarılar dileyerek, "Ankara şubesi olarak gelenekselleşen futbol turnuvası dışında, basketbol turnuvasını da yönetim olarak düzenleme kararı aldık. Tek devreli lig usulü yapılacak olan turnuvamızı izleyicilerimiz ücretsiz izleyecekler. TRT'dende yayınlanacak. Turnuvamıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyor ve hem turnuvada hemde Beko Basketbol Ligi'ndeki takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Türk Telekom Spor Kulübü Genel Sekreteri Batuhan Akyalçın ise, lig öncesi turnuvanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Spora yapılan yatırımların karşılığı alınmalıdır" diye konuştu

Spora olan desteklerin artarak devam etmesi gerektiğinin altını çizen Akengin, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral da, turnuvada yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, "Bu yıl Beko Basketbol Ligi'nde çok iddialıyız. Turnuvadaki diğer takımlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü Genel Menajeri Boray Dai ise, bu turnuvaya davet ettikleri için TSYD Ankara Şubesi'ne teşekkür ederek, milli takımın başarılı olamasa da Türkiye Beko Basketbol Ligi'nin çok kaliteli olduğunu ifade etti.

Kulüp olarak birçok dalda hizmet ettiklerine dikkat çeken Dai, turnuvadaki tüm takımlara başarılar diledi

Turnuva maç programı ise şöyle:
10 EYLÜL SALI
12.00 Türk Telekom-Trabzonspor
14.30 Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü-Olin Edirnespor

11 EYLÜL ÇARŞAMBA
12.00 Türk Telekom-Olin Edirnespor
14.30 Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü-Trabzonspor

12 EYLÜL PERŞEMBE
12.00 Trabzonspor-Olin Edirnespor
14.30 Türk Telekom-Royal Halı Gaziantep Spor Kulübü

Kaynak: İHA