Akçay, Eski Öğrencileriyle Toplantı Yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 1461 Trabzon'dan eski öğrencileriyle toplantı yaptı ve hazır olun mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Karabükspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını milli takımlarda olan oyunculardan yoksun olarak sürdürürken, teknik direktör Mustafa Akçay ise oyuncularıyla yakında ilgileniyor. Şimdiye kadar fazla forma şansı tanımadığı eski öğrencileri Kadir keleş, Abdulkadir Özdemir ve Caner Osmanpaşa ile özel bir toplantı yapan Akçay, 1461 Trabzon'dan A takım kadrosuna dahil olan eski öğrencilerine hazır olun mesajı verdi.

Antrenman sahasında oyuncularıyla mini bir toplantı yapan Mustafa Akçay, futbolcularına moral verirken, her an forma giyeceklermiş gibi hazır olmalarını istedi. Futbolcularına, "Sizlerin kalitesini biliyorum. Neler yapabileceğinizinde farkındayım. Şansın ne zaman ve nasıl geleceği ise belli olmaz. Çalışmalarınızdan memnunum. Zamanı geldiğinde sizde formayı alacaksınız" diyerek oyuncularını hırslandırdı.

Akçay, Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında 1461 Trabzon'dan gelen oyunculara şans ne zaman vereceksiniz? sorusu üzerine şu ifadeleri kullanmıştı:
"Onları oynatmak için fırsat kolluyorum. Bugüne kadar harcanan genç yetenekler gibi olmalarına asla izin vermeyeceğim. Ben olduğum süreci bu oyuncular burada olacak."

Kaynak: İHA