Vali Tapsız’dan Kilis Belediye Spor’a Destek

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Musalla Semt Sahası’nda düzenlenen Kilis Belediye Spor ile Malatya Özel İdare Spor arasındaki futbol müsabakasını izledi.

Bölgesel Amatör Lig’de Kilis Belediye Spor ile Malatya Özel İdare Spor arasında Musalla Semt Sahası’nda düzenlenen, zorlu ve çekişmeli geçen maçı 2-1 Kilis Belediye Spor kazandı.

Müsabaka sonrası konuşan Vali Tapsız, Kilis Belediye Spor’un her zaman yanında olduğunu belirterek, “18 bin 500 metrekare alan üzerine 4 soyunma odalı, star 2 zeminli bin 500 seyirci kapasiteli, ışıklandırmalı olan semt sahası Ağustos 2013’de hizmete açıldı. Kilis Belediye Spor, Bölgesel Amatör Lig müsabakalarını ve çalışmalarını burada gerçekleştiriyor. Kilis’te sportif ve sosyal anlamda yapımı devam eden ve planlanan tesislerimizi en kısa zamanda hizmete açacağız” dedi.

Tapsız, galibiyeti dolayısıyla Kilis Belediye Spor yönetimini, teknik heyeti ve sporcuları tebrik etti.

Müsabakayı Vali Süleyman Tapsız’la birlikte Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: İHA