Enez’de Tenis Turnuvası

Edirne’nin Enez ilçesinde, Enez Spor Kulübü tarafından düzenlenen tenis turnuvası, renkli görüntülere sahne oldu.

Enez Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Enez Kaymakamlığı ile Enez Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen Enez Açık Tenis Turnuvası sona erdi.

Enez’de ilk defa düzenlenen ve çevre illerden yaklaşık 20 lisanslı tenisçi katıldığı turnuva Pazar günü oynanan final maçı ile sona erdi. Enez Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanı Ahmet Çayır, Enez Spor Kulübü Başkanı Abdullah Taban ile Enezli vatandaşlar katıldığı turnuva izleyenlere güzel bir seyir zevki yaşattı.

Turnuvayla ilgili konuşan Enez Kaymakamı İhsan Ayrancı;“İlçemizin yemyeşil ormanları ve mavi denizinin ortasında tarihi derin bir coğrafyada böyle sportif faaliyetler düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Enez’in tarihi ve kültürel zenginliği içerisinde hem ilçemizi tanıtmak hem de turizm potansiyelinin Enez ilçesinde ne kadar önemli olabileceğinin altını çizmek adına düzenlenen bu etkinlikte, çevre il ve ilçelerden toplam 20 lisanslı tenisçi turnuvamıza katılarak bizlere destek verdiler. İlçemizde bulunan İstanbul Üniversitesi Kampüsü bu tür sportif faaliyetler konusunda profesyonel bir yapıya sahip, bize de bu tür etkinliklerde kapılarını açtıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. İlçemizde ilk kez düzenlediğimiz Tenis Turnuvasının devamı mutlaka gelecektir. Bir sonraki turnuvamız daha kapsamlı ve bir haftalık bir sürece yayabileceğimiz, bayanlarında katılabileceği bir etkinlik olmasını şimdiden planlıyoruz. İlçemizin bu tür sportif faaliyetlere her zaman ihtiyacı vardır, gerçekleşen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Final müsabakasının ardından, Enez Açık Tenis Turnuvası Şampiyonu İsmail Ata’ya Kaymakam Ayrancı, 2. olan Emre Kalbiferah’a Belediye Başkanı Çayır ve 3. olan Hasan Kara’ya Enez Spor Kulübü Başkanı Taban tarafından kupaları verilirken, turnuvaya katılan tüm sporculara hatıra madalyası takdim edildi. Daha sonra Enez Kaymakamlığı tarafından turnuvaya katılan sporculara Aqua Beach Otelde yemek verildi.

Kaynak: İHA