Fabrika Çalışanlarından Futbol Turnuvası

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Vitra Artema Fabrikası çalışanları tarafından kısımlar arasında düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

9 Eylül tarihinde başlayan futbol turnuvası arı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. 16 takımın yer aldığı turnuvada karşılaşmalar fabrikanın sahasında oynandı. Yarı final ile final karşılaşmaları ise bir halı sahada oynandı. Yarı final karşılamasında Yarı Mamül Ambar ile Kalite kısımları karşı karşıya geldi. Kalite kısmını mağlup eden Yarı Mamül Ambar kısmı çalışanları turnuvayı 3’ncü olarak tamamladı. Final karşılaşmasında ise Mekanik ile Rezervuar kısımları çalışanları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı farklı kazanan Rezervuar bölümü çalışanları turnuvanın şampiyonu olurken Mekanik bölümü çalışanları turnuvayı 2’nci olarak tamamladı

Karşılaşmayı izleyen çok sayıda fabrika çalışanı tezahüratları ile arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmaların ardından kupa töreni düzenlendi.

Kupa töreninde konuşan Fabrika Müdürü Oktay Pehlivan turnuvanın güzel bir organizasyon olduğunu söyledi.

Oktay Pehlivan, “Biz sizleri izlerken çok keyif aldık. Fair-Play çerçevesi içerisinde güzel karşılaşmalar oynandı. Umarım sizler ve turnuvaya katılan diğer takım arkadaşlarınızda bu turnuvadan keyif almışlardır. Bu güzel oyununuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah seneye sendikamız ile beraber daha güzel turnuvalarda buluşacağız” dedi

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Cemal Güney de, “Diğer karşılaşmalara katılmayarak özellikle finali bekledim. Olur da karşılaşmanın bir tanesine katılamaz isem arkadaşlarım kızmasın, üzülmesin istedim. Bu nedenle de final karşılaşmalarına katılmayı uygun gördüm. İnşallah seneye de buradayız. Hepinizi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.


Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi. Turnuva sonunda ilk üçe giren takımlara ve en centilmen takım seçilen takıma Fabrika Müdürü Oktay Pehlivan tarafından kupaları, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Cemal Güney tarafından da plaketleri verildi.

Turnuva kupa ve plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ve kutlamalarla sona erdi.

Kaynak: İHA