Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz Açıklaması

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Spor Fonu'ndan 175 amatör spor kulubüne, gazi ve şehit aileleri derneklerine yardımcı olup, 113 bin 500 gence spor yaptırdıklarını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aldırmaz, spor fonundan destek gören amatör spor kulüp temsilcileri ve sporcularla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan toplantıda Aldırmaz, "Çok şükür hepimiz yüzümüzün akıyla buradayız. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu fonun oluşmasında onların büyük emeği var" ifadelerini kullandı.

Bundan sonra da hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceğini bildiren Aldırmaz, şunları kaydetti:

"Önemli olan insanların niyeti. Siz iyi niyetliyseniz zaman da doğruların ortaya çıkmasını sağlar. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Spor Fonu'ndan 175 amatör spor kulubüne, gazi ve şehit aileleri derneklerine yardımcı oluyor, 113 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. Sizlerin spor yapmasını ve hedefiniz olan ay yıldızlı formaya hizmet vermenizi istiyoruz."

Aldırmaz, sporla insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağını, sağlık giderlerinin de azalacağını anlattarak, amatör sporculara bundan sonra da destek olunacağını kaydetti.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri de Aldırmaz'ın göreve gelmesinin ardından amatör spor kulüplerine büyük destek verdiğini anlattı.

Aldırmaz'a teşekkür eden Gülleri, "Amacımız Adana'nın sesini duyurmak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz bize büyük destek oluyor. Sporcularım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA