Suiçmez: 'Yalovaspor’un Yarınları Parlak”

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, Yalovaspor'un yarınlarının parlak olduğunu söyledi.

Suiçmez, Yalovaspor tesislerinde basın toplantısı yaptı. Lüleburgazspor maçını değerlendiren Suiçmez, Armutlu ile oynayacakları derbi, Djedje Gahouidi Joel Freddy’nin lisans meselesi, transfer çalışmaları ve Yalovaspor’a yapılan destekler hakkında da açıklamalarda bulundu.
Yalovaspor’un Lüleburgaz deplasmanından en az 1 puanla dönmeyi hak ettiğini belirten Başkan Hakan Suiçmez, ”Lüleburgazspor maçında arzu ettiğimiz futbola rağmen bazı hatalarımızdan dolayı 86. dakikada penaltı vesilesiyle 1-0 mağlup olduk. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz, ancak kötü başlayıp iyi gitmesinde hayır vardır. Hatalarımızı gördük bu sebeple takımı daha iyi duruma getirmenin önlemlerini alacağız. Teknik heyetimiz bize raporunu hazırlıyor. Yalovaspor kurumsal ve profesyonel bir kulüp statüsünde olduğu için bundan sonraki bütün mevzuatlarda aynı şekilde olacak. Teknik kadronun bize ulaştıracağı raporlara göre önlemlerimizi alacağız. Bu haftaki maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. Tabi ki takımda moraller bozuk, ancak o maçı unuttuk, artık önümüzdeki maça bakıyoruz. Profesyonellikte bu tarz durumlar olur. Herkes yenmek için sahaya çıkıyor, yönetimimizde aynı düşüncede. Böyle bir sonuç istemezdik, neticede bir maçı 86. dakikaya kadar 0-0 taşıyorsanız bu maçı da en asgari 0-0 bitirmeniz gerekir” dedi.

Fildişi Sahilli oyuncu Djedje Gahouidi Joel Freddy’nin lisansı hakkında açıklama yapan Suiçmez, ”Djedje’nin lisansı bu hafta sahamızda oynayacağımız Yeni Çanspor müsabakasına yetişmez. Kendisinin vize işlemleri yeni bitti, biz de hafta sonuna kadar resmi müracaatlarımızı yapacağız. Ön görüşmelerle alakalı bir sıkıntı yok, evraklar olmadığı sürece de kayıt altına alamıyoruz. Zannediyorum 3. hafta Armutlu Belediyespor ile oynayacağımız derbiye yetiştirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

3. haftada Armutlu Belediyespor ile oynayacakları Yalova derbisini kazanmak istediklerini belirten Suiçmez, ”İlimizin derbisini Armutlu Belediyespor ile yapacağız. Ama sadece bizim bölgemizde değil, Trakya bölgesinin ve İstanbul bölgesi takımlarının kendi aralarında yaptığı derbiler var. Sonuçta her takımın kendi içinde bir rekabeti var. Biz Armutlu Belediyespor ile aynı grupta olmamızdan dolayı rakibiz. Derbi maçından puan kaybetmek istemiyoruz. Bundan sonraki tek amacımız Yalovaspor’un puan kaybetmemesi ve eline geçen fırsatları iyi değerlendirip puan almasıdır. Armutlu Belediyespor maçı bizim için bir ölçü olacak. Lige çok iyi başladılar. Bundan sonrada başarılı olmalarını istiyorum. Yalovaspor’u da ait olduğu yere ulaştırabilmek için bazı engelleri de aşmamız gerekiyor. O sebeple zorlu müsabakada biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu

Kaynak: İHA