Lig Kupası'nda favoriler turladı

İngiltere Lig Kupası'nda 3. Tur heyecanı yaşandı. Tottenham ve Manchester City farklı skorlarla tur atlarken, Chelsea ise Swindon karşısında zorlanmasına rağmen turu geçmeyi başardı.

İngiltere Lig Kupası'nda 3. Tur maçları büyük bir heyecana sahne oldu.

Gecenin en zorlu eşleşmelerinden birisinde, iki Premier Lig takımı Aston Villa Tottenham, Villa Park'ta karşı karşıya geldi.

Konuk takım Tottenham, 45'te Jermain Defoe'nin golüyle ilk devreyi 1-0 önde tamamlarken, 49'da Paulinho ise skoru 2-0'a taşıdı.

Maçın sonucunu belirleyen goller ise son dakikalarda geldi. Önce 86'da Chadli'nin golü farkı 3'e çıkarırken, Defoe da duraklama anlarında bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 4-0 yaptı.


Aston Villa'yı 4-0 mağlup eden Tottenham, Lig Kupası'nda adını 4. Tur'a yazdırdı.

MANCHESTER CITY 5'LEDİ

Lig Kupası'nda 3. Tur'un diğer maçında ise Manchester City, sahasında Wigan'ı konuk etti.

Maçın başında biraz olsun zorlanan City, 33'üncü dakikada Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı da Dzeko'nun bu golüyle 1-0 sonuçlandı.

İkinci yarıda ise Manchester City, hücumda daha etkiliydi. 60'ta Jovetic'le farkı 2'ye çıkaran City, 76'ncı dakikada ise Yaya Toure ile skoru 3-0'a taşıdı.

City'nin İspanyol oyuncusu Jesus Navas'ın 86'da attığı golle skor 5-0 oldu ve aynı zamanda mücadelenin sonucu belli oldu. Wigan'ı 5-0 mağlup eden Manchester City, 4. Tur'a yükseldi.

CHELSEA ZORLANMADI AMA TURLADI

Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea de İngiltere Kupası'nda 1. Lig takımı Swindon Town'a konuk oldu.

Ligde fazla forma şansı giyemeyen oyuncularla sahaya çıkan Chelsea, 29'da Fernando Torres ve 35'te Ramires'in golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuç Chelsea'yi İngiltere Lig Kupası'nda 4. Tur'a taşıdı.