Armutlu’da 'Bozcaada Harekatı'

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden Armutlu Belediyespor, ligin 2. haftasında karşı karşıya geleceği Bozcaadaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligin ilk haftasında Babaeskispor karşısında alınan farklı galibiyet teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürdü. Babaeskispor gibi Bozcaadaspor’u da iyi analiz edeceklerini belirten Armutlu Belediyespor'un teknik patronu Kemal Dulda, verdikleri iznin ardından Bozcaadaspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başladıklarını söyledi.

İkinci haftada Bozcaadaspor deplasmanında puan çıkarmak istediklerini belirten Dulda, “Salı gününden itibaren Bozcaada karşılaşmasının hazırlıklarına start verdik. Bizim için zor bir deplasman. Bozcaada maçlarının zor olduğu söylenir, bana göre de zor olacak. Geçen sezon 5’te 5 galibiyetle başlamışlardı. Geçen sezondan kadro fazla değişmedi. Sonuçta onların da hedefi var. Deplasman şartlarına göre mücadele edeceğiz. Puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Çalışmalarımız ona göre sürecek. Nasıl bir takım olduğunu öğreneceğiz” dedi.

Kaynak: İHA