Akhisarlı Taekwondocu Ege’nin Gururu Oldu

Akhisar Belediyespor Taekwondo Takımı'nda forma giyen Nuray Olcay, Karaman'da 1900 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonasında 45 kilogramda Ege Bölgesi'nden tek altın madalya alan sporcu oldu.

68 il içerisinde Manisa ili yedinci sırada yer alırken, Manisa grubunda 30 sporcu içerisinde 5 Akhisar Belediyesporlu oyuncu yer aldı. Öte yandan, 27 kilogramda Perihan Akkuzu ise Türkiye beşincisi oldu.
Madalya alan sporcular ile birlikte Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret eden Taekwando takımı antrenörü Hüseyin Yüksel desteklerinden dolayı Başkan Hızlı’ya teşekkür ederek madalyalarını paylaştı.

Akhisarlı sporcuyu tebrik eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Başarının branşı ne olursa olsun, bu bizim için, Akhisar için çok önemli bir başarıdır. Akhisar’da herkesin spor yaptığı, sporu sevdiği hatta sporla yatıp sporla kalktığı bir kent arzu ediyoruz. İyi bir organizasyon oluşturduğunuz takdirde sonuç zaten kendiliğinden gelecektir. Ama önemli olan he birlikte bu kültüre hizmet etmektir. Önce iyi sporcu olacağız, ardından iyi futbolcu, iyi basketbolcu, it taekwandocu olacağız. İnşallah yakın zamanda var olan bir hayalimizi gerçekleştiririz. Akhisar’dan bir olimpik sporcu çıkarırız. Ben başarıya ulaşan çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA