Antalya Açıksu Yüzme Yarışı 6 Ekim'de Yapılacak

Antalya Açıksu Yüzme Yarışı'nın 6 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

Antalya Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, Kent Konyesi Gençlik ve Spor Çalışma Grubunun organizasyonu ve Deniz Ticaret Odası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konyaaltı Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi işbirliği ile Antalya Açıksu Yüzme Yarışı'nın 6 Ekim'de yapılacağı kaydedildi.

Etkinlik ile 640 kilometre sahil şeridi bulunan Antalya'da yüzme sporunu sevdirmek, milli yüzücüler yetiştirmek ve tüm su sporlarının canlanmasına katkı sağlamanın amaçlandığı anlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yarış, 6 Ekim Pazar günü saat 08.00'de Mermerli plajından başlayıp, Konyaaltı 12 nolu Aydın Beach'de sona erecektir. 12-85 yaş arası lisanslı sporcular ile halkın da katılacağı yarışma sonunda tüm sporculara katılım belgesi ve çeşitli hediyeler, dereceye giren sporculara da madalya ve kupa verilecektir. Yarışmaya katılacak 18 yaşından küçük sporculardan veli izin belgesi istenilecektir. Yarışmanın başlangıç noktasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kurum doktoru ve sicil lisans memuru tarafından katılımcılara lisans çıkartılacaktır."

Kaynak: AA