Keşanspor, Bölgesel Amatör Lig'e Galibiyetle Döndü

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup mücadelesinde Keşanspor, konuk ettiği Çerkezköyspor’u 1-0 yendi.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Karşılaşmanın baş hakemliğini Mehmet Tolga Tarık, Yardımcı hakemliklerini Zeki Karaca ve Korkut Hekim, 4. Hakemliğini ise Şenol Bektaş yaptı.

22. DAKİKADA HER YER TAKSİM TEZAHÜRATI
İki takımın da ortada oyunuyla başlayan karşılaşmanın ilk yarısında, az sayıda pozisyon oldu. Maçın 22. Dakikasında ise Keşanspor taraftarları “Her yer Taksim her yer direniş’ diye bağırdı. İlk yarıda girilen pozisyonlar başarılı sonuçlanmayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Keşanspor, arka arkaya pozisyonlara girdi. Maçın 50| Dakikasında gelişen bir Keşanspor atağında, ceza sahası içinde Murat’ın pasında Serhat kaleciyle karşı karşıya kaldı. Güzel bir vuruşla topu ağlara gönderen Serhat, Keşanspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçın geri kalan dakikalarında da iki takım karşılıklı pozisyonlarla gol aradı. Maçın 70| Dakikasında gelişen Çerkezsköyspor atağında, Keşanspor’lu Çetin, rakibini korner çizgisi önünde düşürdü. Daha önceden bir sarı kartı olan Çetin, ikinci sarı kartı da görerek, kırmızı kartla takımını 9 kişi bıraktı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Keşanspor maçta 1-0 ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 2011-2012 sezonunda BAL’dan düşen Keşanspor, 1 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Lig’e de galibiyetle merhaba dedi.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:
Hakemler: Mehmet Tolga Tarık, Zeki Karaca, Korkut Hekim, Şenol Bektaş
Keşanspor: Selim, Anıl Ege, Şahin, Rafet, Tahir, Çetin, Murat (90| Dk Ozan), Tahsin (83. Dk Deniz Yusuf),Serhat, Kutluhan, Kadir (67. Dk Berkan)
Antrenör: Algun Erdem
Çerkezköyspor:Muzaffer, Oğuz, Gökhan, Deniz, Hasan, Emirhan (Dk 60 Kaan Tommy), Emrah, Samet, (Dk 83 Atai Mohaammed) Burak, Abdi, Ogün (Dk 69 Mehmet)
Antrenör: Bekir Sevindik
Gol: 50| Dk Serhat (Keşanspor)
Kırmızı Kart: 67. Dk Çetin (Keşanspor)

Kaynak: İHA