Bodrum’da Su Topu Şenliği

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum 5. Su Topu Şenlikleri’nde tamamlanan birinci gün karşılaşmaları büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Bodrum Belediyesi 5. Su Topu Şenlikleri’nin ilk gününde 3 maç yapıldı. 5’er dakikalık 4 periyotta oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Ver Coşkuyu: 4- Forsa Kimya: 2
Leman Kültür: 4- X Bar: 14
Bodrum Belediyesi Su Topu Takımı: 25-Çamlık Restoran:1
Bu sonuçlarla Ver Coşkuyu, X Bar ve Bodrum Belediyesi Su Topu Takımı yarı finale yükseldi. Yarı finalin 4. takımı ise ilk gün maçlarında yenilen takımlar arasında en çok golü atan Leman Kültür oldu.

21 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 17.00’de Bodrum Belediyesi Mahfel Cafe’de başlayacak olan yarı final maçlarının eşleşmeleri ise çekilen kuralar sonunda şöyle oldu:
Ver Coşkuyu-Bodrum Belediyesi Su Topu Takımı
X Bar-Leman Kültür
Ver Coşkuyu takımının oyuncuları arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da vardı. Başkan Mehmet Kocadon futbol, voleybol, tenis, squash ve yüzmeden sonra su topu da oynayarak sporun tüm dallarıyla ilgilendiğini gösterdi.

Bodrum Belediyesi 5. Su Topu Şenlikleri’nin final maçı ise 22 Eylül 2013 Pazar günü saat 17.00’de yapılacak ve saat 19.00’da ödül töreni düzenlenecek.

Kaynak: İHA