Armutlu, Lig Perdesini Evinde Açıyor

Yalova’nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden Armutlu Belediyespor, sezonu kendi saha ve seyircisi önünde Babaeskispor karşılaşmasıyla açacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda ilk kez seyircisinin karşısına çıkan siyah beyazlı ekipte hedef ligin ilk karşılaşmasını kazarak sezona 3 puanla başlamak.
2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 11. Grupta mücadele edecek olan Armutlu Belediyespor, ligin açılış haftasından kendi saha ve seyircisi önünde Kırklareli ekibi Babaeskispor’u konuk edecek. 22 Eylül Pazar günü Armutlu Stadyumu&nda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyen Armutlu Belediyespor Teknik Direktörü Kemal Dulda, “Sezon öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Geçtiğimiz hafta içinde oynadığımız kupa maçında son eksiklerimizi gördük ve giderdik. Kaliteli bir kadroya sahibiz ve bu ligin iddialı takımları arasındayız. Ligin ilk maçını kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim için büyük avantaj teşkil ediyor. Sezonun açılış maçını kazanarak 3 puanı taraftarlarımıza hediye etmek ve lige moralli bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA