Keşan Gençlik Kulübü Olağanüstü Kongresi Yapıldı

EDİRNE - Keşan Gençlik Kulübü olağanüstü kongresi yapıldı.

Kulübün basın sözcüsü Esen Şentürk, yaptığı yazılı açıklamada kulüpte gerçekleşen kongrede yeni yönetim kurulunun seçildiğini belirtti.

Kulübün başkanlığına Sadi Kuru'nun getirildiğini ifade eden Şentürk, asbaşkanlığa Arzu Teslim, başkan yardımcılıklarına Barış Uybaş, Osman Çolak, voleybol şube sorumluluğuna Feyzullah Koçak, Özdemir Demir, altyapı sorumluluğuna Tayfun Pekişçi, Mehmet Özkan, basın sözcülüğüne Esen Şentürk ve Gülden Altın ile muhasip üyeliğe de Harun Akkaya'nın seçildiğini aktardı.

Takımın ilk karşılaşmasının 27 Ekim'de Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonunda UPS takımı ile yapılacağını belirten Şentürk takımın Keşanlılardan destek beklediğini vurguladı.

Kulübün maddi desteğe de ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Şentürk, şunları kaydetti:

"Ayrıca 14 Eylül Pazar günü Yunanistan'ın Ferres takımından bir maç teklifi geldi. Bu konuda gri pasaport için Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan gerekli izinleri aldık. Bu hafta içerisinde takım oyuncularımızı gri pasaport için Edirne Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi'ne getirerek işlemleri tamamlamaya çalışacağız. 14 Eylül'de de orada Ferres takımı ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Daha sonra aynı takım Keşan'a gelecek ve burada da bir karşılaşma yapacağız."

Kaynak: AA