Denizlispor’da Alınan Mağlubiyet Moralleri Bozdu

PTT 1. Lig’in 3. haftasında deplasmanda Balıkesirspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet, Denizlispor’da moralleri bozdu.

PTT 1. Lig’in 3. haftasından deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşan Denizlispor, maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyamadı. Balıkesirspor’un hızlı forvetlerine karşı bir türlü önlem alamayan yeşil-siyahlılar pozisyon bulmakta da zorlandı. Kaleci Ozan, birçok pozisyonda gole izin vermezken, yediği gollerde özellikle defans hataları ön plana çıktı. Aldığı bu mağlubiyetle ligin 3. haftasında 3 puanda kalan Denizlispor, maçın bitiminin ardından karayoluyla Denizli’ye döndü.

Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, etkili bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, "Sezon başından bu yana iyi mücadele ediyoruz. Ancak bu maçta istediklerimizi yapamadık, sahaya yansıtamadık. Rakibin baskılı oyunu sonucu ilk yarıyı yenik kapadık. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyarken, baskılı oynarken rakipte kontra atak futbolu oynadı. Yaptığımız bir pas hatası var rakibe al da at dedik Neticede de yenildik. Bundan sonra daha dikkatli bir futbol oynamak zorundayız. Ben takımıma güveniyorum. İlerleyen haftalarda toparlanacağız" dedi.

Kaynak: İHA