Vakıfbank Spor Kulübü’nün Yeni Başkanı Osman Demren Oldu

VakıfBank Spor Kulübü’nün Genel Kurulu sonrası Başkanlığa Osman Demren seçildi.

Genel kurulda çoğunluk oyu alan Demren, eski Başkan Ömer Faruk Ergin’den görevi devraldı.
Türk voleybolunun en köklü kulüplerinden VakıfBank Spor Kulübü’nde yeni Başkan, yapılan Genel Kurul’un ardından seçildi. İki yıldır VakıfBankSpor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevini yürüten VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Osman Demren, VakıfBank Spor Kulübü’nün yeni Başkanı oldu.

VakıfBank Spor Kulübü’nün kuruluşundan bu yana 27 yıldır çeşitli görevlerde yer alan ve son üç yıldır başkanlık görevini yürüten Ömer Faruk Ergin’in emeklilik kararı sonrası göreve seçilen Osman Demren; eski Başkan Ömer Faruk Ergin’e emeklerinden dolayı teşekkür ettiği devir teslim töreninde “Kulübümüze çeyrek asırdır başarıyla hizmet eden ve özellikle son yıllardaki üstün başarılarda önemli katkısı olan Ömer Faruk Ergin’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ondan devraldığımız takımımızı aynı şekilde başarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Bu sezon 3 kupa aldık. Önümüzde Süper Kupa ve Dünya Kulüpler Şampiyonası var. Bu kupaları da almak istiyoruz” diye konuştu.

Osman Demren’in Başkanlığına seçildiği VakıfBank Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
“Yönetim Kurulu Başkanı: Osman Demren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Hasan Ecesoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Mustafa Saydam, Sayman: Metin Recep Zafer, Yönetim Kurulu Üyesi: Muhammet Lütfü Çelebi, Yönetim Kurulu Üyesi: Sibel Sağman, Yönetim Kurulu Üyesi: Hüseyin Uğur Bilgin, Denetim Kurulu Üyesi: Ali Çalış, Denetim Kurulu Üyesi: Ersin Özoğuz, Denetim Kurulu Üyesi: Mehmet Uzulu.”

Kaynak: İHA