Dulda: ”Hedefimiz Potaya Girmek”

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Armutlu Belediyespor’da teknik patron Kemal Dulda, yeni sezonda hedeflerinin potaya girerek 3. Lig kapısını zorlamak olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Yeşil Bursa’ya 1-0 mağlup olan Armutlu Belediyespor'da gözler Bölgesel Amatör Lig'e çevrildi. Yeni sezon öncesi değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Kemal Dulda, “Yeni sezonda tabii ki hedeflerimiz var. Geçen sezon biz buraya geldiğimizde devre arasında takım son sıradaydı. İkinci devrede toparlandık ve bugün Türkiye Kupası’na katılacak duruma getirdik. Bu sezon kurduğumuz kadro yüzde 95 yeni kadro. Geçen sezondan 3 kişi kaldı, diğerleri hep yeni oyuncular. İki kamp geçirdik. 4-5 hazırlık maçı yaptık. Bunlar hep uyum süreciydi. Tabii ki ligin ilk haftasından itibaren kazanmak istiyoruz ama kadromuzun 3 ya da 4.haftadan itibaren oturacağını düşünüyorum. 3-4 haftayı kayıpsız ya da en az kayıpla geçersek, hedefimiz ne kadar bitirebilirsek yukarıda bitirmek. Bunu da yapacak güçteyiz. Armutlu Belediyespor’un tarihinde kademe kademe ilerlemeler var. Belirli planlama yaptık yönetim kuruluyla beraber. Geçen sezonu 7.sırada bitirdik. Bu sezon da inşallah daha iyi derece yapıp ilk 2’ye girmek istiyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. BAL’da çok fazla imkanımız olmuyor takımları. Daha çok duyumlar alıyoruz. Tekirdağ, Edirne, Yeni Bosna, Vefa bunlar deneyimli takımlar. Profesyonel geçmişi olan takımlar. Edirne ve Tekirdağ şehir takımları, bütçeleri iyi ekip bunlar. Bütçeleri bizden çok çok fazla. Normal şartlarda inşallah lige iyi başlarsak ki içeride Babaeskispor ile oynayacağız. Bütün takımlar kapalı kutu şuan. Kimse kimseyi fazla iyi bilmiyor. Sadece duyumlarla hareket ediyoruz. Biz içerideki bütün maçları kazanmak istiyoruz, amacımız da bu. Dışarıda da puan getirmek istiyoruz. Bunları başaracak güçteyiz. Türkiye Kupası’nda yenilmemize rağmen gücümüzü gösterdik. İyi futbol oynadık. Bu Armutlu Belediyespor tarihinde güzel bir sayfa oldu” dedi.

Transfer düşündüklerini, ancak kaliteli bir isim olursa alacaklarını belirten Dulda, “Transferde ise 1-2 bölgeye arayışımız var. BAL olunca fazla şansımız olmuyor. Kontenjan olarak 4 futbolcu oynama hakkımız var. Diğerini kadroya bile alamıyoruz. Bulduğumuz futbolcular da genelde kontenjan oluyor, tecrübeli oluyor. Diğer türlü de genç oyuncular zaten elimizde mevcut. Transferin son gününe kadar zamanımız var. Tabii ki bunlar bütçeyle oluyor. Harcayabileceğimiz belirli bütçe var. Bunun da büyük kısmını harcadık. Bakalım hayırlısı olsun. Alabilirsek kaliteli birisini alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA