TSYD Ankara Turnuvasını Trabzonspor Basketbol Takımı Kazandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından organize edilen 4'lü basketbol turnuvasında Trabzonspor şampiyon oldu.

Ankara Üniversitesi Salonu'nda düzenlenen turnuvada Trabzonspor, son maçında Olin Edirne'yi son saniyede 85-84 mağlup ederek turnuvada 3’te 3 yapıp şampiyonluğa ulaştı.

GALİBİYET SON SANİYEDE GELDİ
İlk periyotu 19-15 önde geçen Trabzonspor, Olin Edirne’nin 2. periyot direncini kıramayınca soyunma odasına 38-39 mağlup girdi. Trabzonspor Washington’u durdruramayınca 3. Periyot da Olin Edirnenin 60-63 üstünlüğü ile geçildi. Darius Washington’un bire birdeki etkili oyunu ile Olin Edirne final periyotunun son dakikalarında farkı 7 sayılara kadar çıkarmasına rağmen Trabzonspor El-Amin ve Penny’nin kritik üçlükleri ile cevap verip, son saniyede Can Maxim’in serbest atıştan bulduğu sayı ile karşılaşmayı 85-84 kazanarak turnuvayı şampiyonlukla tamamlamayı başardı. Trabzonspor'a ödülünü, Ankara Vali Yardımcısı Nihat Nalbant verdi.

YÖNETİM TAM KADRO TRİBÜNDE
Bu arada karşılaşmayı Trabzonspor Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu tam kadro izledi. Başkan Abiş Hopikoğlu, Başkan Yardımcısı ve Şube Sorumlusu Gökhan Saral’ın yanı sıra Trabzonspor Başkan Adayı ve Basketbol takımının destekçisi Muharrem Usta karşılaşmayı birlikte izledi. Öte yandan Trabzonsporlu taraftarların son dakikalardaki tezahüratlarına Başkan Hopakoğlu ve Usta da bir süre destek verdi

Kaynak: İHA