Elazığspor Galibiyete Odaklandı

ELAZIĞ - Elazığspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile yapacakları maçta iç saha avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Şerifoğulları, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligin 3. haftasında Kayserispor karşısında aldıkları galibiyetin ardından takımın moral ve motivasyonunun son derece yüksek olduğunu belirtti.

Yaptıkları son transferlerle takımın genel durumunun çok iyi olduğunu dile getiren Şerifoğulları, hafta sonu Torku Konyaspor ile Elazığ'da yapacakları maçın hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Kayserispor karşısında aldıkları galibiyetinin moraliyle Torku Konyaspor maçına çıkacaklarını ifade eden Şerifoğulları, "Aynı motivasyonla çıkıp yolumuza devam edeceğiz. Rakibimiz iyi bir takım, güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz. Torku Konyaspor ile evimizde oynamanın avantajını kullanarak 3 puan almayı hedefliyoruz" dedi.

Transferleri değerlendiren Şerifoğulları, hem takımı ligde iyi bir yere getirecek hem de kulübü maddi anlamda sarsmayacak şekilde transferler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kulübün geleceği için transferde genç isimlere de yöneldiklerini belirten Şerifoğulları, "Elazığspor'u iyi bir yere getirmek için bu transferleri gerçekleştirmiş olduk. Son Kayserispor karşılaşması Elazığspor'un ligde iyi bir yere gideceğinin göstergesidir. Transferlerin meyvesini almaya başladık, bundan hiçbir şüphemiz yok. İnşallah Torku Konyaspor karşılaşmasıyla takımımızı daha iyi bir şekilde taraftarlarımızla buluşturmuş oluruz" diye konuştu.

Kaynak: AA