'Şampiyonlar Ligi'nde Yolumuza Devam Edeceğiz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile oyunculardan Dirk Kuyt bir basın toplantısı düzenledi...

Salzburg ile oynanacak karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan teknik adam, "İki aşamalı eşleşmeydi. Şimdi ikinci aşamayı oynayacağız. Fenerbahçe her geçen gün oyun temposunu arttırarak oynayacaktır. Fenerbahçe her geçen gün oyun temposunu ve kontrolünü artırak oynayacaktır. Bunu başarak güçte bir takıma sahibiz. Rakibimiz mücadele eden, genç, oyunu bozmaya yönelik de oynayabilen bir takım. Maçın zorluğunu ve önemini biliyoruz. Taraftarlarımızla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz"

Transfer ilgili soruya ise Yanal, "Hem Cardozo hem de Emenike'nin kalitesi ortada ve değeri ortada. Fenerbahçe'nin yapacağı transferde çıkarlar ve koşullar önemli" dedi.

"6+0+4'e göre planlama yaptık. Ligde ve Avrupa'da bu kurala göre devam edeceğiz" diyen Yanal, "Sow'un inancına saygı duyduklarını ve oyuncunun performansını artırmak için uğraştıklarını söyledi.

Yanal, oyuncularına güvendiğini belirtirken, "Hepsi tecrübeli ve karakterli oyuncular, hepsi ayrı değerler. Böyle oyunculara sahip olduğumuz için mutluyum. Turu geçeceğiz" dedi.

KUYT: MAÇA HAZIRIZ

Kuyt ise, "İstekli bir şekilde maçı bekliyoruz. Takım, taraftarlar, kulüp ve Türkiye için bu maç önemli. Takım olarak çok çalıştık ve iyi antrenmanlar yaptık, maça hazırız. Ligin başında olmasından dolayı bu maçlar kolay maçlar değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz ve önemini biliyoruz. Liverpool'da buna benzer çok maç oynadım, mental olarak zor olabilir ama biz de buna hazırız" dedi.

"Bizim için şu anda çok iyi futbol oynamaktan öte turu geçmek daha önemli" diyen tecrübeli oyuncu, "Hem mental hem de fiziki maça iyi hazırlandık. Daha kuvvetli bir ekibiz ama rakibimiz bizden daha çok resmi karşılaşma oynadı" diye konuştu.