Göztepe'de Yeni Sezon Hazırlıkları

İZMİR - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe, Isparta Davraz kampını yarın tamamlayacak.

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bu akşam saat 18.00'de Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Davraz kampında daha önce Suudi Arabistan'dan Al-Nahda'yı 2-1 mağlup eden Göztepe, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından Davraz'daki çalışmalarını bitirecek. İzmir temsilcisi 2 günlük iznin ardından hazırlıklarını Bolu'da sürdürecek.

-Yeni sezon formaları hazır

Öte yandan Göztepe'nin efsane kaptanı Gürsel Aksel'in "Biz bugüne kadar Göztepe'de formamıza hiç ihanet etmedik, ettirmedik. Size şerefli bir forma bıraktık" sloganıyla üretlien yeni sezon formalarına logo, antrasit ve beyaz isimlerinin verildiği bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların giyeceği forma numaraları ise şöyle: Adem Çalık,Aytek Aşıkoğlu,Berkay Öztuğan,Doğancan Ereşmeli,Egemen Gençalp,Enes Kubat,Fatih Yiğen,Fethi Özer,Furkan Alakmak,Göktuğ Bakırbaş,Halil Akbunar,İlyas Çakmak,İsmailcan Üzüm,Mehmet Ayaz,Mesut Yılmaz,Mithat Yaşar,Onur Bektaş,Osman Fırat,Ramazan Işık,Sabutay Alper Bayülken,Tolga Çavdar,Tuncay Kılıç,Volkan Özcan,Yavuz Eraydın,Yoldaş Geçer.

Kaynak: AA