Elazığsporlu Bılıca'dan Eşine Sürpriz

Elazığspor'un tecrübeli defans oyuncusu Bilica, boşanmanın eşiğine geldiği eşi Jacqueline Ribiero’ya sürpriz hazırlayıp, özür dileyerek evliliğini kurtardı.

Yeni sezon öncesi Türkiye’ye dönerken Brezilya’da bir kadına tecavüz ettiği iddia edilen Bilica, çıkan bu olumsuz haberler yüzünden eşi Jacqueline Ribiero ile boşanmanın eşiğine gelirken, bu durum Brezilyalı futbolcunu performansını da önemli ölçüde etkiledi. Elazığspor’a yeni sezonda bir türlü uyum sağlayamayan ve son olarak Akhisarspor maçının ardından da Elazığ’a geç dönerek Karabükspor maçı kadrosuna alınmayan Bilica, bu duruma son vermek amacıyla hem eşinden, hem Elazığspor camiasından hem de taraftarlardan özür dilemeye karar verdi

Evliliğini kurtarmak için bir sürpriz hazırlayan Bilica, eşine çiçek verip, ardından da alyans hediye etti. Brezilyalı futbolcu yaptığı açıklamada, hakkında çıkan yalan yanlış haberler nedeniyle eşinin üzüldüğünü, bu nedenle kendisinden özür dilediğini söyledi.

Bilica’nın bu jesti karşısında oldukça duygulanan eşi Jacqueline, Bilica’yı affettiğini söyledi.

Zor bir süreç yaşadığını kaydeden Jacqueline, Bilica’yı çok sevdiğini belirtti.

Hakkındaki olumsuz haberler nedeniyle söz konusu kişilere karşı dava açtığını ifade eden Bilica, Elazığspor camiasından, teknik direktör Sollied ve taraftarlardan da özür dilerken, bundan sonra performansını artırarak takıma çok daha faydalı olacağını kaydetti

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ile görüştüğünü ve durumu kendinse anlattığını, Öztürk’ün de kendisine inandığını aktaran Bilica, "Bundan sonra herkes çok farklı bir Bilica izleyecek" dedi.

Kaynak: İHA