Elazığspor'da Transfer Çalışmaları

ELAZIĞ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor, gurbetçi oyuncu Muhammed Ali Doğan ile geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen Hakan Söyler'i transfer etti.

Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orta saha oyuncuları Söyler ile 2 yıllık, Doğan ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Son transferlerle takımın daha da güçlendiğini ifade eden Elmacı, "Hakan, Türkiye ligini çok iyi bilen deneyimli bir oyuncu. Ön libero mevkisinde oynayan, bize faydalı olacağına inandığımız bir futbolcu. Hazır olursa Kayserispor maçında hocamız kendisine forma şansı verebilir" diye konuştu.

Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden SG Wattenscheid 09 takımından transfer edilen Doğan'ın da çok genç ve yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Elmacı, Doğan'ın gelecek yıllarda Elazığspor'a katkı yapacağını düşündüklerini söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied'in, 18 yaşındaki oyuncu Muhammed Ali Doğan ile ilgili gelecekte çok önemli planlarının olduğunu aktaran Elmacı, yeni transferlerin kulübe hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA