Elazığspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

ELAZIĞ - Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Kayserispor maçına ilişkin, "Bizim için önemli olan geçen sezonun rövanşını almak" dedi.

Sollied, anterman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımdaki trasfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kayserispor maçına ilişkin görüşleri sorulan Sollied, deplasmanda oynanacak her maçın zor olacağını ifade ederek, şu anda karşılaşmayla ilgili bir yorum yapmanın erken olacağını söyledi.

"Diğer takımın güçlü veya zayıf noktalarını bilsek bile önemli olan kendi durumumuz" diyen Sollied, "Biz daha çok kendi performansımıza odaklandık. Bu, bizim için daha önemli. Bizim için önemli olan, geçen sezonun rövanşını almak. Onlar bize geçen yıl 8 gol attı biz ise sadece 1 gol atabildik. Tabi ki bir rövanş peşindeyiz" diye konuştu.

Kulübün sportif direktörü Yasir Elmacı ise ligin ilk iki haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak takımının oyunundaki farkların, kendilerini çok umutlandırdığını anlattı.

Kayserispor maçıyla galibiyet serisine başlamak istediklerini dile getiren Elmacı, ligde saygı duyulan bir ekip oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.

Açıklamaların ardından bordo-beyazlı ekip, teknik taktik çalışmayla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA