Aydınspor 1923 Kulübünden Açıklama

AYDIN - Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923, dün bir gazetede kulübün sportif direktörü Ali Aydın'ın görev tanımına dönük yer alan iddialarının, ciddi maddi hataları içerdiği ve gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu'nun kaleme aldığı yazıda Aydınspor ile Aydınspor 1923 kulüplerinin birbirine karıştırıldığı belirtildi.

Aydınspor 1923 kulübünün, tamamen farklı bir tüzel kişilik olduğu ve eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un kulübün manevi başkanı olduğu bilgisinin gerçeği yansıtmadığına işaret edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Sayın Ali Aydın, Aydınspor 1923 kulübünde menajer olarak değil, sportif direktör olarak görev yapmaktadır. Geçmişteki kariyerinin getirdiği hassasiyetleri nedeniyle, ne soyunma odasına inmekte ne de takımın başında sahaya çıkmaktadır. Zaten kendisiyle sözleşme imzalanmadan yapılan görüşmede, öne sürdüğü ilk şart budur. Sayın Aydın, mesaisini ağırlıklı olarak kurumsal yapılanma projemizin hayata geçirilmesi için harcamaktadır. Dün bir gazetede kulübün sportif direktörü Ali Aydın'ın görev tanımına dönük yer alan iddialar, ciddi maddi hataları içermekte ve gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzü asılsız, mesnetsiz ve bilgi kirliliğinden ibaret haber ya da yorumlarla tarafı olmadığımız tartışmaların içine çekmeye kalkmak, camiamızı rahatsız etmiştir. Yazının yer aldığı bu çok saygın ve değerli gazetenin gerekli düzeltmeyi yapıp, kamuoyunu doğru bilgilendirilmesine katkıda bulunacağını umut ediyoruz."

Kaynak: AA