Elazığspor-Kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’de Elazığspor kendi saha ve seyircisi önünde ilk kez çıktığı Kardemir Karabükspor maçından 1 puanla ayrıldı.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Elazığspor Teknik Direktörü Sollied, iyi bir maç oynadıkları ve şanslarının yanlarında olmadığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Trond Sollied, iki kez geriye düştüklerini ve buna rağmen yine eşitliği sağlamaya çalıştıklarını belirterek, iyi mücadele yaptıklarını söyledi.

Sollied, “Yeni oyuncularımız var. Bunların birbirlerini iyi tanımaları ve takım oyunu oynamaları lazım. Biz bunu inşa etmeye çalıştık. Birazda şansımız olsaydı galibiyetle ayrılır iyi bir maç çıkardığımıza inanıyorum” dedi.

Bir soru üzerine, Sollied ,”İdmana katılmayan oyuncu kimse takımı katılamaz kimse takımdan büyük değildir.6 futbolcu geçen hafta oynamadı. Lisansları hazır değildi. Lig de 10 haftadan sonra takımı daha iyi bir yere getirmeye çalışcağız. Bunu basamak, basamak inşa edeceğiz” diye konuştu.

Elazığsporlu futbolcu Adem Alkaşi ise, “Gönül isterdi ki üç puanla ayrılalım olmadı. Bir puan aldık. İki kere mağlup duruma düştük ama reaksiyon gösterdik ama yavaş, yavaş toparlandık. Gelecek arkadaşlarımı olacak toparlanma aşamasındayız. Beraberliği yakaladık yine de iyidir. Mağlup olmaktansa Önümüzdeki Kayseri maçına bakacağız” dedi.

Elazığporlu bir diğer futbolcu Özgür Özkaya de “Yenilen goller sonrası reaksiyon gösterdik. Duruşumuzu bozmadık. Dalgınlığımızdan gol yedik. Maçı bırakmadık önümüzdeki haftalar daha iyi olacağını düşünüyorum. Yeni takımız, umarım daha iyi olcağız” şeklinde konuştu.

KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iki gol yiyip iki gol atıklarına işaret ederek, alınan bir puana sevinmediklerini söyledi.

Kafkas, “Galibiyet bizim hakkımızdı diye düşünüyorum gelmeden önce Elazığspor’un forvet hattında çok iyi futbolcular olduğunu söylemiştim. Onlar başımıza iş açtı. Ligin çok başı alınan her puanın kıymeti var bizde alınan bir puandan memnunuz. Ligin başındayız. Şimdi değerlendirme yapmak olmaz. Yeni futbolcular aldık. Yapılanla yeni uyum sürecini kısa bir sonra atlatacağız. İyi yerlere çıkmak istiyoruz” dedi.

“MİLLİ TAKIMA BİRİ GELECEKSE ONUN ADI FATİH TERİM OLMALIYDI”
Kafkas, Fatih Terim’in Milli Takım teknik direktörü olması ile ilgili bir soru üzerine, “Ben federasyonda iki kez görev aldım. Abdullah hocanın gidişine üzüldüm. Ama Milli takımı biri gelecekse onun adı da Fatih Terim olmalı. O varken başkasının ismini telaffuz etmek çok doğru değil. Umarım başarılı olur Hepimizin milli takımı” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA