Cuma Spor’dan Yazıcıoğlu’na Teşekkür Plaketi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinde gerçekleştirilen 16 Cuma spor festivaline katkıda bulunan Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

Ormanlı beldesi Cuma Spor kulübü tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Cuma spor festivali’ nin bu yıl 16.’sı çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Festivale önemli katkılar sunan Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu ise teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Yazıcıoğlu’na teşekkür plaketini Cuma spor Kulübü Başkanı Fikri Çelik verdi.

Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu’nun kulübe her zaman sahip çıktığını ve desteklediğini söyleyen Cuma spor Kulübü Başkanı Fikri Çelik, kendileri verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ormanlı gibi uzak bir belde de gençlere sahip çıkılıp, kendilerine spor yaptırılarak kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının son derece önemli odluğunu dile getiren Yazıcıoğlu ise Cuma Spor’a desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İHA