Türk Bayan Futbolunda Taciz Şoku

Beyaz Futbol programında gündeme getirilen Türk Bayan Futbolunda Taciz Şoku gündeme bomba gibi düştü.

Bayan Futbol Milli Takımı'nda yaşanan skandalı Derin Futbol ortaya çıkardı.

Bayan Milli Takımı'nın otelinde gurbetçi oyuncu Melisa Dilber Ertürk, teknik direktörü tarafından bazı oyuncuların taciz edildiğini ve çarpık ilişkiler olduğunu söyleyerek durumu babasına anlattı.

ANTRENÖR OYUNCUSUNU TACİZ ETTİ Mİ?
Kızının bu şikayeti sonrası soluğu Türkiye'de Milli Takım Kampı'nda alan baba Mehmet Ertürk, önce antrenörlerle karşılıklı tartıştı. Hızını alamayan baba Mehmet Ertürk, daha sonra da Türkiye Futbol Federasyonu binasına giderek başkan Yıldırım Demirören ve diğer yöneticelere tepki gösterip Bu rezaletin hesabını verin yoksa sizi herkese rezil edicem, biz çocuğumuzu Türk halkını temsil etsin, milli formayı giysin diye gönderiyoruz, bu yaşanan skandaldan sonra hepiniz istifa edin dedi.

TFF YÖNETİMİ HERKESİ GÖREVDEN ALDI
Bu gelişmenin ardından acilen toplanan Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi bütün sorumluların görevine son vererek soruşturma başlattı. Ancak bayan futbolu zarar görmesin diye bütün herkes susmayı tercih etti.

TFF HERKESE SUS EMRİ VERDİ
Derin Futbol, Bayan Futbol Takımı eski sorumlusunu buldu ve iddiaları sordu. Adının açıklanmasını istemeyen yönetici bakın neler söyledi.

EVET BENİMDE KULAĞIMA BU SÖYLENTİLER GELDİ
“Bununla ilgili bende bazı duydum, ama su anda açıklama yapacak durumda değilim. Maalesef geçmişte de buna benzer şeyler yaşandı, ama gözümler görmediğim bir şey hakkında yorum yapamam, bu Bayan Takımına zarar verir”

Beyaz Gazete