22. Dünya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları

KAYSERİ - Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen 22. Dünya İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli tekvandocu Aslıhan Savan, memleketi Kayseri'de coşkuyla karşılandı.

Savan için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde karşılama töreni düzenlendi.

Karşılamaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, Savan'ın antrenörleri Arzu Tan Sayan ve Yavuz Sayan ile çok sayıda sporcu katıldı.

Savan'a çiçek veren Özen, genç sporcunun başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirerek, bundan sonra da kendisinden beklentilerinin büyük olduğunu ifade etti.

Milli sporcu Savan ise antrenörü Arzu Tan Sayan aracılığıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, oyunlarda takım halinde gümüş, ferdi olarak da bronz madalya kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Savan, "Bana güvenenleri mahcup etmedim. İnşallah başarılarım bundan sonra artarak devam edecek. Yoğun bir şekilde çalışmalarımı sürdüreceğim" diye konuştu.

Antrenör Arzu Tan Sayan da genç ve çok yetenekli bir sporcu olan Savan'ın uzun yıllar milli formayı giyeceğini belirtti.

Kaynak: AA