Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor

Trabzonspor yönetimi, bugünkü dev derbiyi Beşiktaşlı taraftarların arasında izledi. Derbiyi Beşiktaş Olcay Şahan ve Gökhan Töre'nin golleriyle 2-0 kazandı.

Beşiktaş ile Trabzonspor bu akşam Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçıyla birlikte 117. kez karşı karşıya geldi.

21.45'te hakem Halis Özkahya'nın düdüğüyle başlayan müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş'ın galibiyeti ile sonuçlandı.
Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'e Trabzonspor'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 yenerek 3 puanla başlayan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic, derbi maçı kazanarak lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok özel bir maç oynadıklarını belirterek, lige iyi başladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Bilic, Trabzonspor'un kendilerinden daha çok maç yaptığını belirterek, 'Onlara göre biz daha az maç yapmıştık. Tam olarak tatmin olmasak da daha iyi olmak adına olumlu mesajlar aldık. Trabzonspor tehlikeli bir rakipti. Hatalarımızı beklediler. Bir kaç kontra pozisyon dışında fazla da pozisyon vermedik. Taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. Verdikleri destekte galibiyete büyük etki ettiler. Sadece bir maç oynadık ve 3 puan aldık. Ligde ilginç sonuçlar alındığını görmüştük. Bu maçın morali ile UEFA Avrupa Ligi Play-off maçını düşünmeye başlayacağız' dedi.

Hırvat teknik adam, takımda kadro derinliğinin olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine şöyle konuştu:
'Ligdeki kendi ayarımızdaki rakiplerle kıyasladığımızda çok derin bir kadromuz olduğu görüşüne katılmıyorum. Üç kulvarda yarışacak bir takım için ve böyle bir periyotta sakatlıklar da yaşanacağını düşünürsek iyi bir kadromuz olsa da çok alternatifli bir kadroya sahip olduğumuzu söyleyemeyiz. Belki bir oyuncuyu da daha kadromuza katabiliriz.'
Beşiktaşlı futbolcu Olcay, galibiyeti hak ettiklerini belirterek, geçen sezon ki performansının üstüne çıkmak istediği belirtti.

Siyah-beyazlı takımın başarılı savunma oyuncusu Sivok da 'Bu maçı uzun süre bekliyorduk. İki aydır bütün planlarımız lige iyi başlamak içindi. Hocamızın istekleri doğrultusunda ne yapacağımızı biliyorduk. İstediklerimizi yaptık ve maçı kazandık. Ayrıca taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu kadar taraftarımızın maça geleceğini beklemiyorduk. İnönü Stadı'nı aratmadılar' diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kendilerini sınamak adına önemli bir maç oynadıklarını belirterek, 'Sahada duruşumuz bence biraz daha gelişmeli. Son bölümde Beşiktaş, hücum ağırlıklı oyuncularının katkısıyla daha iyi oynadılar. 3. bölgedeki anlayışımız bir daha iyi olmalıydı. Takım olarak fiziksel değerlerimizi yukarıya doğru artıyor. Maçın uzun bölümünde kora kor mücadele oldu son bölümlerde Beşiktaş'ın istekli oyunu ve iki golde de savunma oyuncumuza çarpması bu akşam ki şansızlıklarımızdan bir kaçıydı. Rakibimizi kutluyorum' dedi.

Adrian'ı oynatmamasının kendi tasarrufu olduğunu söyleyen Akçay, Colman'ın agresif oyunu için ise 'Oyuncularımızdan hırslı oynamalarını isteriz ancak oyuncuların yapısından dolayı bazı şeyler kaçıyor. Colman'ın hareketi topu kapmaktı ancak istem dışı sert bir hareket oldu bu hareketi nedeniyle üzgünüz. İleri ki dakikalarda Colman'ın sarı kartı olması nedeniyle onu oyundan almak zorunda kaldık' diye konuştu.

Akçay, aldıkları sonucun UEFA Avrupa Ligi'ne oynayacakları maça olumlu yansıyacağını söyleyerek, 'Kukesi maçı bizim için oyuncularımız için hayati bir önemi var. Bu nedenle bu skorun o maça olumlu yansıyacağını düşünüyoruz' dedi.

Trabzonsporlu futbolculardan Alanzinho, ligin ilk maçını kazanmak istediklerini ancak istemedikleri bir sonuç aldıklerını belirterek, 'Bizim için derbi maçtı. Oyunu kontrol ettiğimiz anlar oldu ancak Beşiktaş bizden daha iyiydi. Moralimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz' derken Olcan ise kendileri için kötü bir sonuç olduğunu ifade ederek bu maçı unutup oynayacakları UEFA Avrupa Ligi Play-off maçına odaklanacaklarını kaydetti.

STAT: Olimpiyat Stadı

HAKEM: Halis Özkahya

SAAT: 21:45

YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ
: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Hutchinson, Olcay, Fernandes, Dentinho, Mustafa
YEDEKLER: Cenk, Almeida, Oğuzhan, Gökhan, İbrahim Toraman, Necip, Muhammed

TRABZONSPOR: Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Olcan, Volkan, Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Malouda, Henrique
YEDEKLER: Zeki Ayvaz, Zokora, Soner, Emre, Adrian, Batuhan, Yusuf

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Reşit Akçay

BEŞİKTAŞ 2 - 0 TRABZONSPOR

MAÇTAN DAKİKALAR


M.S.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor'u Olcay Şahan ve Gökhan Töre'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.
M.S.Mücadelenin hakemi Halis Özkahya, son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90'Halis Özkaya mücadelenin sonuna 3 dakika ilave etti.
89'Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Olcay Şahan oyundan çıkarken İbrahim Toraman oyuna giren isim oldu.
88'Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
87'Etkili bir Trabzonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Batuhan, kaleye sert bir şut gönderdi ve gelen topu Tolga son anda kornere gönderdi.
86'Sol kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan, Serdar Kurtuluş'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Serdar'da sarı kart gördü.
85'Bu kez hızlı gelişen Beşiktaş atağını orta alanda kesen Aykut Akgün, sarı kartı gören isim oldu.
84'Gelişen Trabzonspor atağında rakip yarı alanda sağ kanatta topla buluşan Volkan, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
83'Trabzonspor ani atağında Henrique, rakip ceza alanına girdi ama şut açısı bulamayınca baskı sonucunda topu kaybetti.
81'GOL! Gökhan
80'Beraberlik arayışında olan Trabzonspor'da Paulo Henrique, sol kanattan ceza alanına girdi ve kale sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan dışarıya gitti.
79'Siyah beyazlı ekip, rakip ceza alanına yakın bir noktadan kaleyi ön cepheden gören bölgeden serbest vuruş kullandı. Fernandes'in ceza alanına ortasını Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.
78'Bu değişikliğin ardından Trabzonspor'un oyuncu değişikliği hakkı sona ermiş durumda.
77'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Alanzinho oyundan çıktı ve yerine Batuhan Karadeniz oyuna girdi.
76'Gelen golün ardından Olimpiyat Stadı'nın dolduran binlerce Beşiktaşlı seyirci coşmuş durumda.
75'GOL! Olcay
74'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Florent Malouda oyundan çıktı ve yerine Yusuf Erdoğan oyuna giren isim oldu.
73'Siyah beyazlı ekipte Manuel Fernandes, kale sahası içine ortasını yaptı ama topa kimse dokunamadı ve top dışarıya gitti.
72'Kullanılan serbest vuruştan sonra bu kez sağ kanatta topla buluşan Olcay, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar bir kez daha serbest vuruş ama bu kez daha yakın bir nokta.
71'Gelişen Beşiktaş atağında Fernandes'e faul yapan Aykut Demir, sar kartı gören isim oldu.
İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.
69'Bir başka Beşiktaş atağında rakip yarı alanın sağ kanadına yüksek atılan topa yükselen Almeida, daha sonra kendini yerde buldu ve faul bekledi ama oyun devam etti.
68'Kullanılan serbest vuruşta sağ kanatta topla buluşan Serdar, ceza alanına ortasını gönderdi ama Almeida'dan önce kaleci Onur topu uzaklaştırdı.
67'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Malouda, Fernandes'e faul yaptı ve bu pozisyonun ardından iki oyuncu arasında bir anlık gerginlik yaşandı ama daha sonra tatlıya bağlandı.
66'Beşiktaş'ta ikinci oyundu değişikliği. Dentinho oyundan çıktı ve yerine Gökhan Töre oyuna girdi.
65'Kullanılan serbest vuruşta kale sahasına yapılan sert ortada Tolga'dan seken topu son anda Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.
64'Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanatta kaleye yakın bir noktada topla buluşan Aykut Akgün, rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
63'Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Zokora'nin müdahalesiyle yerde kalan Dentinho, kısa bir sakatlık geçirdi ve oyun şu an için durmuş durumda.
62'Siyah beyazlılar, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Trabzonspor savunması topu diğer kanattan taca gönderdi.
61'Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
60'Siyah beyazlılar rakip ceza alanına yakın bir noktadan hafif sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Fernande'in ortasını Trabzonspor savunması kornere gönderdi
59'Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek oyundan çıktı ve yerine Hugo Almeida oyuna giren isim oldu.
58'Mücadelebu dakikalarda biraz tempo kazandı. Beşiktaş atağında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Fernandes'in şutu Aykut Demir'den döndü.
57'Çok hızlı gelişen Trabzonspor atağında Olcan, topu aldı ve sağ kanattan ceza alanına kadar gitti ve içeriye çevirdiği topta son anda Serdar topa müdahale etti.
56'Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
55'Etkili paslarla rakip kalede tehlike yaratmak isteyen Beşiktaş'ta Mustafa'nın pasında ceza alanı içine giren Olcay, son çizgiye kadar inip ortasını yapmak istedi ama savunmanın müdahalesiyle top kornere gitti.
53'Hızlı gelişen Beşiktaş atağında orta alanda hızla iler çıkan Veli, Alanzinho'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve Alanzinho da sarı kartı gören isim oldu.
52'Volkan Şen'in kullandığı serbest vuruşta savunma yine topa müdahale etti ve topu uzak bölgeye gönderdi.
51'Kullanılan serbest vuruşta Malouda, uzak kale direğine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı. Atağın devamında sol kanatta köşe gönderdi yakınlarında bir Trabzonspor lehine bir serbest vuruş kararı daha verildi.
50'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Henrique, ceza alanına girmek üzereyken Escude'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
49'Karşılaşmada ilk oyuncu değişikliği Trabzonspor'dan geldi. Gustavo Colman oyundan çıktı ve yerine Didier Zokora oyuna girdi.
48'Gelişen Trabzonspor atağında Paulo Henrique, ceza alanı dışından zor pozisyondan şutunu çekti ama top dışarıya gitti.
47'Her iki takımda ilk yarıdaki 11'leriyle oyun alanında.
46'Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.
D.A.İlk yarıda iki takımda çok net gol pozisyonuna giremedi ve iki takım da soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi.
D.A.İlk yarının uzatma anlarında önemli bir pozisyon olmadı ve ilk yarı sona erdi.
45'Mücadelenin hakemi Halis Özkahya, ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.
44'Bordo mavili ekip atak yönüne göre sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Aykut için ofsayt bayrağı kalktı.
43'Bir anda gelişen Trabzonspor atağında Beşiktaş ceza alanı içinde topla buluşan Alanzinho, baskıya rağmen topu Tolga'nın üstünden aşırtmak istedi ama Tolga topu kontrol etti.
42'Kullanılan serbest vuruşta Fernandes, topu doğrudan kaleye gönderdi ama Onur için kolay bir top oldu. Ardından Sivok, Onur'a faul yaptı.
41'Gelişen Beşiktaş atağında rakip yarı alanın orta bölümlerinde Mustafa, Colman'ın sert bir müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
40'Etkili bir Trabzonspor atağında rakip ceza alanı önünde topla buluşan Colman, pasını Malouda'ya verdi ve Malouda karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi ama pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.
39'Yine gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışında topla buluşan Veli, uzak mesafeden kaleye sert bir şut çekti ama top yandan dışarıya gitti.
38'Orta alanda topla buluşan Fernandes, sağ kanattan ileriye çıkan Dentinho'ya uzun bir pas attı ama savunma araya girdi ve topu taca gönderdi.
37'Son dakikalarda Beşiktaş, rakip yarı alanda daha fazla görünen taraf pozisyonunda.
36'Çok hızlı gelişen bir başka Beşiktaş atağında ceza alanı içi sağ tarafında topla buluşan Dentinho, son çizgiye kadar indi ve kale sahası içindeki Mustafa'ya pasını attı. Mustafa'nın yakın mesafeden vuruşu yandan dışarıya çıktı.
35'Etkili paslarla rakip ceza alanı önüne kadar Beşiktaşlı oyuncularda topla en son sol kanatta Olcay, buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topa müdahale etti.
34'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Volkan Şen, ceza alanına ortasını yaptı ama gelen topu Beşiktaş savunması uzaklaştırdı.
33'Manuel Fernandes, ceza alanı içine yüksek bir orta gönderdi ve gelen topa yükselen Onur, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
32'Trabzonspor yarı alanında sol kanatta topla buluşan Olcay, Aykut'yan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Beşiktaş serbest vuruş kullanacak.
31'Siyah beyazlı ekipte Mustafa Pektemek, rakip ceza alanı içinde topla buluştu ve ceza alanı dışındaki Fernandes'e topu yuvarladı. Fernandes, topa gelişine sert vurdu ama top yandan dışarıya çıktı.
30'Geride kalan 30 dakikalık dilimde oyun temposu aynı seviyede. İki takımda birbirine karşı üstünlük kuramadı ve mücadelede henüz net bir gol pozisyonu yok.
29'Gelişen Beşiktaş atağında rakip ceza alanı içi sağ tarafında topla buluşan Hutchinson, kalabalık savunma arasından sıyrılamadı ve top dışarıya çıktı.
28'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Olcan, ceza alanına ortasını yaptı ama Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.
27'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Fernandes, ceza alanına ortasını yaptı ve ceza alanına gelen topta tam bir karambol oluştu. Halis Özkahya, bu karambolde Trabzonspor lehine serbest vuruş verdi.
26'Bir başka Beşiktaş atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Veli, sol kanattan ceza alanına koşu yapan Olcay'a ara pasını attı ama savunma top müdahale etti. Atağın devamında Beşiktaş köşe vuruşu kazandı.
25'Kullanılan serbest vuruşta Fernandes, topu ceza alanına ortaladı ama topa kimse dokunamadı ve top dışarıya gitti.
24'Etkili gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar, ceza alanına ortasını yaptı ama Onur, çıktı ve topu yumruklayarak uzaklaştı. Ardından topu kontrol edebilmek için Colman, Hutchinson'a sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.
23'Bir başka bordo mavili ekibin atağında ceza alanı dışında kaleyi ön cepheden gören yerde topla buluşan Malouda'nın şutunda top yandan dışarıya çıktı.
22'Gelişen Trabzonspor atağında rakip yarı alanda sol kanatta topla buluşan Olcan, Dentinho'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
21'Bu dakikayı Trabzonsporlu oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.
20'Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşu rüzgarında etkisiyle diğer taraftan dışarıya çıktı.
19'Beşiktaş'ta orta alanda kapılan top sonrası ani bir atak yaşandı. Fernandes son olarak rakip ceza alanı önünde topla buluştu ve kaleye şutunu çekti ama Aykut'un yatarak müdahalesiyle top kornere çıktı.
18'Karşılaşmanın temposu başladığından itibaren çok fazla değişmedi. İki takım da kontrollü futbola devam ediyor.
17'Bu dakika içinde karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'nın kulaklıklarında bir problem oluştu ve oyun şu an için durmuş durumda.
16'Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek, orta alanda kaptığı topla rakip ceza alanına kadar gitti ve pas vermek yerine şut açısı bulmaya çalışırken topu kaybetti.
15'Gelişen Trabzonspor atağında Colman, sol kanatta topla buluştu ama Hutchinson'ın müdahalesiyle top taca çıktı.
14'Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Olcay Şahan, topla beraber önündeki boşluğu iyi değerlendirdi ama ardından rakip savunmadan sıyrılamadı.
13'Siyah beyazlı ekipte oyuncular kendi yarı alanlarında paslaştığı sırada Colman, rakibine biraz sert girince Halis Özkahya serbest vuruşu verdi.
11'Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Henrique ve Veli'ye faul yaptı ve karar serbest vuruş.
10'İki takımda karşılaşmaya oldukça kontrollü bir şekilde başladı. Özellikle savunma da çok fazla riske girilmiyor.
9'
Gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan köşe gönderi yakınlarında Mustafa Pektemek pasını Dentinho'ya verdi ve Dentinho da bekletmeden Mustafa'ya pasını attı ama top dışarıya çıktı.
8'
Yine sol kanadı kullanan Trabzonspor'da Olcan topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama kale sahası içine gelen topu Tolga kolay bir şekilde kontrol etti.
7'
Gelişen Trabzonspor atağında sağ kanattan ileriye kolu yapan Volkan'a atılan uzun top çok hızlıydı ve dışarıya gitti.
6'
Orta alanda Trabzonsporlu oyuncular kendi aralarında paslaşırken Beşiktaşlı oyuncular baskı yaparak topu kazandı.
5'
Karşılaşmaya ilgi oldukça fazla. Beşiktaşlı seyirciler ilk haftada takımlarını yalnız bırakmadı.
4'
Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Dentinho, ceza alanına ortasını yaptı. Uzak kale direğinde topu kontrol eden Mustafa, kaley sırtı dönük durumdaydı. Dönüp kaleye şutu çekmek istedi ama savunma topa müdahale etti.
3'
Bu kez gelişen Beşiktaş atağında sağ kanattan ileriye hareketlenen Serdar'a uzun bir top atıldı ama Serdar topu kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.
2'
İlk atak Trabzonspot'dan geldi. Beşiktaş yarı alanından kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
1'
Karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
M.Ö.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstiklal Marşı'mız okunuyor.
M.Ö.
İstanbul İnönü Stadı'nda oynana karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ererken; Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı.
M.Ö.
Geçen sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmalar beraberlikle sonuçlanmıştı.
M.Ö.
Trabzonzpor'un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise ilk kez bir lig mücadelesinde Trabzonspor teknik direktörü olarak sahaya çıkacak.
M.Ö.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Slaven Bilic, ilk kez resmi bir mücadelede Beşiktaş teknik direktörü olarak sahaya çıkacak.
M.Ö.
Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasını Yalova Bölgesi'nden FIFA hakemimiz Halis Özkahya yönetecek.
M.Ö.
Siyah beyazlı ekip, bu karşılaşmalar haricindeki diğer 14 mücadeleyi ise Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak.
M.Ö.
İnönü Stadı'nın yapımı dolayısıyla karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanıyor. Beşiktaş bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.
M.Ö.
Trabzonspor'da yedek bekleyen Batuhan Karadeniz ise alt yapısından yetiştiği eski kulübüne karşı oyuna girdiği takdirde mücadele etmiş olacak.
M.Ö.
Beşiktaş'ın yeni transferi Tolga Zengin, bu karşılaşmada yıllarca formasını terlettiği Trabzonspor'a karşı mücadele edecek.
M.Ö.
Bordo mavili ekipte yedek bekleyecek isimler ise; Zeki Ayvaz, Didier Zokora, Soner Aydoğdu, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejewski ve Batuhan Karadeniz.
M.Ö.
Siyah beyazlı ekipte yedek bekleyecek isimler; Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Muhammed Demirci, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Hugo Almeida.
M.Ö.
Konuk ekip Trabzonspor ise karşılaşmaya; Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Aykut Akgün, Volkan Şen, Alanzinho, Gustavo Colman, Florent Malouda, Olcan Adın ve Paulo Henrique ilk 11'iyle başlayacak.