Ereğli'de Batı Karadeniz Taekwondo Turnuvası Düzenlendi

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ereğli ilçesinde 'Batı Karadeniz Taekwondo Turnuvası' düzenlendi.

İki ayrı kategoride düzenlenen taekwando turnuvasında 350 sporcu müsabakalara katıldı.

Turnuvaya Karabük, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Bolu ve Çankırı ilinden 30'un üzerinde kulüpte mücadele eden yaklaşık 350 sporcu katıldı.

Mücadele öncesi yapılan seremoniyle birlikte, şampiyonanın yapılmasına katkı sağlayanlara teşekkür plaketleri verildi ve kıran kırana geçen müsabakalar başladı.

Teakwondo il temsilcisi Mustafa İnce, Türkiye şampiyonası öncesi sporcuların turnuvada tecrübe kazandığını ve iyi bir sınav vermelerini beklediklerini söyledi.

İnce konuşmasında şunları söyledi:
"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve il temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilen teakwondo şampiyonası bu sene Ereğli ilçemizde değerli iş adamlarımızın katkılarıyla güzel bir şekilde gerçekleştirmiş durumdayız. Ümitler ve minikler kategorisi olmak üzere iki ayrı kategori de bu müsabakaları yapıyoruz. Bu şampiyona, önümüzdeki dönemlerde Türkiye' de yapılacak olan Şampiyonası öncesinde büyük bir önem taşımakta. Sporcularımız ve teknik heyet bu şampiyona da eksikliklerini görecektir. Önümüzdeki dönemlerde de milli sporcular yetiştirmek için de önemli bir yere sahiptir."

Kaynak: İHA