Elazığspor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'un sportif direktörü Yasir Elmacı, İngiltere Premier Ligi takımlarından Swansea City'nin forvet oyuncusu Luke Isaac Moore ile transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "Yüzde 90 anlaşmaya vardık" dedi.

Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Moore'un teknik direktörleri Trond Sollied'in transfer raporunda yer alan bir oyuncu olduğunu belirtti.

Geçen sezon Elazığspor'un gol yollarında sıkıntı çektiğini, bu nedenle transfer çalışmalarında daha çok forvet oyuncusuna ağırlık verdiklerini aktaran Elmacı, şunları kaydetti:

"Forvet hattında hem tecrübeli hem golcü oyunculara ihtiyacımız var. Youssouf Hadji gibi Luke Moore'un da bize çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Telefon görüşmelerinin ardından Moore'u İzmir'e davet ettik. Kendisiyle dün geç saatlere kadar görüştük. Swansea City'nin forvet oyuncusu Luke Moore ile yüzde 90 anlaşmaya vardık. Bir iki pürüz kaldı, onları da aşarsak sözleşmeyi imzalayacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor."

Rakiplerinin karşısına daha güçlü ve yenilenmiş bir Elazığspor ile çıkacaklarını belirten Elmacı, atacakları her golde taraftarın coşkusunu ve sevincini paylaşmayı heyecanla beklediklerini sözlerine ekledi.

Moore, 2012-2013 sezonunda Swansea City formasıyla 5 gole imza attı.

Kaynak: AA