Ereğli Belediyespor A Milli Kadın Futbol Takımına 5 Futbolcu Verdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Karadeniz Ereğli Belediyespor’un A Milli Kadın Futbol Takımı’na 5 oyuncu gönderdiği belirtildi.

Türkiye 1. Ligi olmak üzere minik, yıldız ve genç bayan futbol takımları ile futbolda mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor A Milli Kadın Futbol Takımı’na 5 oyuncu gönderdi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık 19-26 Ağustos tarihlerinde
Kocaeli’nde ki Beylerbeyi Tesislerinde kampa girecek olan A Milli Kadın Futbol Takımı aday kadrosuna takımlarından Ebru Topçu, Berna Yeniçeri, Zübeyde Kaya, Büşra Eda Acar ve Başak İçinözbebek’inde çağırıldığını ifade etti.

AMİLLİ TAKIMA 5 OYUNCU
A Milli Kadın Futbol Takımı’nda Konak Belediye spor’dan sonra en fazla futbolcuyu Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü’nün verdiğini ve bu durumunda kendilerini gururlandırdığını ifade eden Posbıyık “Kızlarımız son altı aydır Milli Takım’ın bütün kamplarında yer aldılar ve ay-yıldızlı forma için ter döküyorlar. Evlatlarımızı bu başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyorum. Bu oyuncularımızdan Başak İçinözbebek’in son günlerde bazı sağlık sorunları olması ve şiddetli baş ağrıları sebebiyle tedavi görmesine rağmen, A Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Nur Mustafa Gülen, kızımızın Kocaeli kampında olmasını istemiştir. Bu süreçte tedavisi devam edecek olan Başak, Milli Takım kampında takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacak” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü oyuncusu Damla Bozel’inde U 17 Kadın milli takımında Rusya, İrlanda Cumhuriyeti ve Bosna Hersek ile oynanan üç maçta da ilk 11’de forma şansı bulduğunu belirten Posbıyık, başarılarından dolayı kendisini kutladığını söyledi.

YAZ KURSLARINA 120 BAYAN FUTBOLCU ADAYI KATILDI
Bu yılki yaz futbol kurslarına 280 sporcunun katıldığını ifade eden Posbıyık şu bilgileri verdi: “Bu sporculardan 240’ı erkek 40’ı da kızdı. Ancak yaz kursuna toplamda 120 kız futbolcu adayı katıldı ve teknik kadromuz bu 120 evladımız arasından seçme yaparak futbola yeteneği olan 40 kızımızla çalışmalarını sürdürdü. Yaz Futbol Kursu’nda deneyimli teknik ekibimizden eğitim alan tüm evlatlarımız, lisansları çıkarılarak kulübümüz bünyesine dahil edildi. 2000, 2001 ve 2002 doğumlu olan bu 40 yeni futbolcumuzla birlikte Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü’nde lisanslı kız futbolcu sayımız 110’a yükseldi. 110 lisanslı sporcumuzun dışında yine kulübümüz bünyesinde 40 da lisanssız kız futbolcumuz bulunmaktadır. Bu rakamla birlikte teknik kadromuz toplam 150 kızımızla gelecek için çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

Erkek Futbol A Takımımız da 2013-2014 sezonu için hazırlıklarına 13 Ağustos günü yaptığı ilk antrenmanla başladı.

Öncelikle yeni sezonun tüm takımlarımız için hayırlı, uğurlu ve kazasız-belasız geçmesini temenni ediyorum. Bu sezon takımımızla birlikte Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

“HEDEF AMATÖRDE ŞAMPİYONLUK”
Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki Karadeniz Ereğli Belediyespor’un hedefi, 2013-14 sezonunu Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Şampiyonu olarak tamamlamaktır. Bu hedef için yola çıktık ve çalışmalarımıza başladık.Futbolumuzun köklü kulüplerinden biri olan Karadeniz Ereğli Belediyespor’da A takımımızın teknik direktörlüğü görevini bu sezon da İsmail Yalçın üstlenecek. İsmail Yalçın’ın yardımcılığını Ercan Yaman yapacak. Kadın futbol takımlarımızın teknik sorumlusu Ömer Faruk Varlık, kadın takımı kaleci antrenörü Mustafa Tatar. Alt yapıya büyük önem veren kulübümüzde altyapı sorumluluğunu Muhsin Aydın üstlendi. Kendisine antrenörlerimiz İsmail Kaya ve Sertan Kuzu yardımcılık yapacaklar. Kulüp Müdürümüz de Remazan Öztürk.

Az önce de ifade ettiğim gibi bu yıl tek hedefi mücadele edeceği ligi şampiyon tamamlayıp, olası baraj maçını da kazanarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, öncelikle iç transfer çalışmalarına ağırlık verdi ve geçtiğimiz sezonlarda takımımızın formasını terleten 16 oyuncu ile yola devam kararı aldı.

16 FUTBOLCU İLE YENİDEN ANLAŞMA SAĞLANDI
Kulübümüz Cihat, Önder Karakaş, Emre, Önder Seviç, Oğuz, Barış, İbrahim, Gökhan Çolak, Burak Elicek, Gökhan Kuloğlu, Serkan, Volkan, Burak Çetinkaya, Mete, Emrah ve Kubilay ile yeniden anlaştı. İç transferde bu oyuncularla yola devam diyen kulübümüz dış transferde de 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Bu isimlerden biri, Saltukovaspor’da gösterdiği başarılı performansla göz dolduran kaleci Kader. Kader’i kadrosuna katan kulübümüz ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz Erdemirspor’dan da Osman Karadeniz ve Onur Özer’i renklerine bağladı. Bu üç evladımıza da hoş geldiniz diyorum ve ekip arkadaşlarıyla birlikte kendilerine başarılar diliyorum. Bu oyuncuları bünyesine katan Karadeniz Ereğli Belediyespor olarak, özellikle forvet hattı için birkaç oyuncuyla görüşmelerimize devam ediyoruz.

Bu arada geçtiğimiz sezonlarda kulübümüzde futbol yaşamlarını sürdüren 4 oyuncumuz ile de yollarımız ayrıldı. Fatih Mirvan ve Tayfun yaş haddi dolayısıyla takımdan ayrılırken, mesleğindeki görev yeri değişikliği nedeniyle de Kaleci Murat ile vedalaştık. Takımımız oyuncularından Aytunç ise Zonguldak Kömürspor’a transfer oldu. Bu dört başarılı isme de kulübümüze verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum.”

Kaynak: İHA