Aydınspor 1923'te Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, kurumsallaşma olmadan başarı yakalanamayacağını söyledi.

Özkara, sportif direktör Ali Aydın ile kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu değerlendirdi.

Topuk Yaylası'nda bir profesyonel kulübün yapabileceği en iyi kampı yaptıklarını belirten Özkara, takımdaki arkadaşlık, çalışma arzusu ve disiplinden memnun olduğunu ifade etti.

Bolu Abant Kampı'nın yarın başlayacağını açıklayan Özkara, şöyle konuştu:

"17 Ağustos'ta Güngören Belediye, 23 Ağustos'ta Alanyaspor ile maç yapacağız. 19 Ağustos için takım bakıyoruz. Ardından Aydın'a gelip 2 gün izin verip, İzmir TSYD turnuvasına katılacağız. Şunu söyleyebilirim ki maçlar oynandıkça seyircimiz zevk alacak. Çok zor bir gruptayız. Çok köklü takımlar var. Malatya ve Göztepe takımlarının yaptığı transferleri görüyoruz. Ama biz de iyiyiz, oyuncularıma çok güveniyorum. Zaten istediğiniz kadar iyi takım yapın, kurumsallaşma olmadan başarı da olmaz. Bizim hedefimiz sezon boyunca play-off yarışı içinde olmak."

Sportif direktör Ali Aydın da kurumsallaşma adına çok güzel işler yapmaya başladıklarını ama bazı kişilerin bu çalışmalardan rahatsız olduğunu ifade etti.

Kulübe otobüs kazandırıldığını söyleyen Aydın, "Kulübün bizden sonraki dönemlerine kalan mal varlığı oldu. Bu, ne benim ne de başkanın, bu kulübün malı. Biz kurumsallaştıkça karşımıza daha fazla insan çıkıyor. İnsanlar beni sevmeyebilir. Gelip benimle konuşmalı, Bunu takıma yansıtmamalı. Bir insanın şevkini kırmak gibi hiç kimsenin lüksünün olmaması lazım" diye konuştu.

Aydın, kombine bilet fiyatlarının açıklandığını, taraftarın sadece haftalık maç olarak değil, Aydınspor 1923'e destek olmak adına kombine bilet almasını arzuladıklarını dile getirdi.

Aydınspor 1923'e Türkiye'nin en iyi masörlerinden birini daha kazandırdıklarını belirten Aydın, saha konusunda yardımı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'a teşekkür etti.

Aydın, Bolu Kampı'na alt yapıdan Osman, Emre ve Engin'i götüreceklerini, Hayrullah'ın kiralık olarak Trabzon Kanuni takımına gittiğini, Rıdvan Aykan'ın da Bergama Belediyespor ile görüştüğünü, bu futbolcunun da takımdan ayrılabileceğini bildirdi.

Kaynak: AA