Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay, eski kalecisi Ramazan Kurşunlu ile Mesut Çaytemel’i kadrosuna kattı.

Altay, altyapısından yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı Ramazan Kurşunlu’yu tekrar renklerine kattı. 32 yaşındaki tecrübeli file bekçi anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Futbol kariyerimin en önemli sezonlarından biri olacak. Bu önemli yılda yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Sezon sonu kazanılacak şampiyonlukta payım olmasını çok isterim. Allah mahcup etmesin, camiamız için hayırlı olsun” dedi.

Kurşunlu, 2003 sezonunda Altay’dan Beşiktaş’a transfer olmuş ve 2003-2006 sezonları arasında Beşiktaş forması giymişti. Kurşunlu, kariyeri boyunca sırasıyla Ankaspor, Karşıyaka, Çaykurrizespor ve son olarak da Adandemirspor’un kalesini korudu.

Öte yandan, teknik direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda Altay yönetimi, 29 yaşındaki eski defans oyuncusu Mesut Çaytemel ile de anlaşma sağladı. Çaytemel, 2009 yılı futbol sezonu ara transferinde Samsunspor’dan Altay’a transfer olmuş ve 2010 sezonu sonununa kadar da siyah-beyazlı formayı giymişti. Çaytemel, son olarak Giresunspor ve Boluspor formalarını giydi.

Kaynak: İHA