Elazığspor'da Transfer

ELAZIĞ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor, Katar ligi takımlarından Al-Arabi'nin formasını giyen Faslı futbolcu Youssouf Hadji'yi transfer etti.

Elazığspor Kulübü 2. Başkanı Korkut Şerifoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, golcü futbolcu Hadji ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Hadji'nin transferiyle takımın yeni bir ivme kazanacağına inandığını ifade eden Şerifoğulları, güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Forvet hattını Hadji ile güçlendirdiklerini dile getiren Şerifoğulları, "Yabancı stoper ve ön libero arayışındayız. İnşallah bu eksiklerimizi de tamamlayıp yeni sezona daha güçlü bir Elazığspor'la merhaba diyeceğiz" diye konuştu.

Sezon hazırlıklarına Ankara'da devam ettiklerini aktaran Şerifoğulları, ligin ilk haftasında yapacakları Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları için yarın Manisa'ya geçeceklerini bildirdi.

-Hadji'nin Futbol Kariyeri-

Futbolculuk kariyerine Fransa ligi takımlarından Nancy'de başlayan 33 yaşındaki Faslı oyuncu Hadji, Bastia ve Rennes formaları da giydi. Hadji, geçen sezonun başında Katar ligi takımlarından Al-Arabi'ye transfer olmuştu.

Kaynak: AA